MHP'li Başkan Topuz'dan Karataş'a Spor Salonu
Haber Detayı
26 Temmuz 2020 - Pazar 21:03 Bu haber 5738 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz'dan Karataş'a Spor Salonu
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, hazırlıkları tamamlanan Karataş Belediyesi Spor Salonu'nun açılışını yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz'dan Karataş'a Spor Salonu

Spora ve sporcuya önem vermesiyle bilinen Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz, eski Milli Futbolcu Hasan Şaş ve vatandaşların katılımıyla hazırlıkları Karataş Belediyesince tamamlanan Fitness salonunun açılışını gerçekleştirdi.

 

BELEDİYEMİZİN KISITLI İMKANLARINI KULLANARAK SPOR SALONU AÇTIK

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''İlçemizde spor alt yapısının ilerleyememesindeki nedenlerin başında gelen tesis sıkıntısını, Belediyemizin kısıtlı imkânlarını kullanarak geliştirmek yönünde gayret gösteriyoruz. Öncelikle ilçemizde bulunan Karataş Stadyumunu ve Kapalı Spor Salonunu 15 yıllığına kiraladık. Çalışmaları yakın zamanda tamamlanacak olan tesislerin yanı sıra Tuzla mahallemizde yer alan stadyumun da aktif hale getirilmesi amacı ile çalışmalara başlayarak kiralanması yönünde başvurumuzu gerçekleştirdik. İlçemizdeki gençlerimizin spor yapabilmelerini sağlamak amacı ile Atapark içerisine spor alanları oluşturma çalışmalarımız halen devam etmekte. Kendini spor ile ifade edebilecek bir nesil yetiştirmek amacı ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalara son olarak ta hazırlıklarını tamamladığımız Fitness salonunu da halkımızın kullanımına açtık.'' dedi. 

 

SPOR SALONUNUN BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE FAYDASI OLACAK

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''İlçemizde yetenekli gençlerimizin keşfedilerek sporcu kimliği kazandırılması amacı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Fitness salonu inanıyorum ki bağımlılık ile mücadele çalışmaları kapsamında da gençlerimize yönelik olumlu sonuçlar doğuracak ve sağlıklı yaşam amaçlı sporun önemini benimsetecektir. Belediyemizce işletmesi yapılacak olan Spor salonumuzun Karataş’ımıza hayırlı olması ümidi ile nice sporcular yetiştirmesini temenni ediyorum.'' dedi.
 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, Spor salonu, spor salonu açılışı,
Yorumlar
Haber Yazılımı