MHP'li Başkan Çay'dan El ve Ayak Dezenfektan Makinası Hizmeti
Haber Detayı
11 Nisan 2020 - Cumartesi 11:59 Bu haber 2978 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan El ve Ayak Dezenfektan Makinası Hizmeti
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüs salgınına karşı mücadelede yeni teknikler uygulamaya başladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan El ve Ayak Dezenfektan Makinası Hizmeti

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüs salgınına karşı en etkin mücadele yöntemlerini başarıyla sürdürürken, bu kapsamda başka bölgelerde uygulamaya konulan yenilikleri de ilçesine getirerek, coronavirüs salgınına karşı yürüttüğü savaşta başarılı çalışmalara imza atıyor. 

 

SENSÖRLÜ OTOMATİK EL VE AYAK DEZENFEKTAN MAKİNASI

 

Coronavirüs salgını çıktığından bu yana, Belediyenin tüm ekiplerini temizlik konusunda alarma geçirip İlçesinin her bölgesini dezenfekte etmeye devam eden Başkan Çay, son olarak Pozantı'ya sensörlü otomatik el ve ayak dezenfektan makinesi getirerek vatandaşların hizmetine sundu.

 

YENİLİK VE FARKINDALIK BİZİM İŞİMİZ

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında el ve ayak dezenfektan makinasını hizmete sunmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Pozantı Belediyesi olarak yenilik ve farkındalık bizim işimiz. Aynı anda el ve ayak altlarını dezenfekte edebilen ve İstanbul’da Asler Kimya tarafından üretilen bu özel dezenfektan ürününden alarak Belediyemiz girişinde bulunan caddeye yerleştirerek kullanıma sunduk. Hayırlı olsun.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Çay'dan, El, ve, Ayak, Dezenfektan, Makinası, Hizmeti,
Yorumlar
Haber Yazılımı