MHP'li Avcı: Fitne ve Tuzaklara Rağmen Dimdik Ayaktayız
Haber Detayı
08 Şubat 2022 - Salı 14:40 Bu haber 2432 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Fitne ve Tuzaklara Rağmen Dimdik Ayaktayız
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, her türlü fitne ve tuzaklara rağmen dimdik ayakta olduklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Fitne ve Tuzaklara Rağmen Dimdik Ayaktayız

8-9 Şubat 1969 tarihlerinde Adana’da kurulan MHP'nin 53. kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, davası uğruna beş bin şehit veren Milliyetçi Ülkücülerin partisi olan MHP'nin, Devlet Bahçeli'nin liderliğinde Türk milleti ve devletine hizmet etmeye devam ettiğini söyledi. 

 

TÜRK MİLLETİNİN HİZMETİNDE YOLUNA DEVAM EDEN MHP 53 YAŞINDA

 

MHP'nin 53. kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''8-9 Şubat 1969’da Adana’da yapılan kongrede Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi’nin adının MHP olarak değiştirilmesiyle yüklendiğimiz misyon ve çağları kavrayan vizyonla 53 yıldır Türk Milleti’nin hizmetinde olmanın onurunu yaşıyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş ve dava arkadaşlarıyla çıkılan bu kutlu yolda ne değişen mevsimler, ne çöken karanlıklar, ne kurulan kahpe tuzaklar Ülkücü-Milliyetçi Hareket’i hedefinden döndürememiştir. ‘Bayrak inmesin, ezan susmasın’ diyen, bu uğurda zindanları taş medreselere çeviren, cefayı çeken, çileyi göğüsleyen; beş bin şehit veren ama davasından taviz vermeyen Ülkücü-Milliyetçi Hareket daim var olsun.'' dedi.

 

LİDER BAHÇELİ VE MHP’NİN ÇABASI

 

MHP ve Lider Devlet Bahçeli'nin Türk Milleti ve devleti için gösterdiği çabaya dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Tek bir gayemiz vardır; Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü, Türk Milleti mutlu olsun. Birliğimiz, kardeşliğimiz ebedi olsun. Küresel zalimlerin fitne tuzakları, sömürge düzenleri bozulsun, emperyalizmin beli kırılsın; Türk-İslam Dünyasında akan kan ve gözyaşı dinsin, tüm mazlumların yüzü gülsün. Yaşamak için değil, yaşatmak için yaşayan bir iradeyi temsil eden Lider Devlet Bahçeli’nin ve Milliyetçi Hareket’in çabası bunun içindir.'' dedi.

 

DAVAMIZ HAK, YÜZÜMÜZ PAKTIR

 

Başbuğ Alparslan Türkeş'ten alınan emanetin ehil ellerde olduğunu belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Allah’a hamdolsun davamız haktır, yüzümüz paktır, alnımız aktır; yükümüz ağır ama başımız diktir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ten alınan emanet, emin ve ehil ellerdedir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen ülkücü-milliyetçi irade dimdik ayaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle; Partimizin 53. kuruluş yıldönümünün hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i, aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum; ruhları şad olsun.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, her türlü, fitne ve tuzak, rağmen, dimdik ayaktayız, MHP 53 yaşında, MHP kuruluşu, MHP, Türk Milleti, Ülkücüler
Yorumlar
Haber Yazılımı