MHP'li Avcı'dan Ülkesini Önceleyen Bir Nesil Temennisi
Haber Detayı
06 Eylül 2021 - Pazartesi 09:23 Bu haber 2967 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Ülkesini Önceleyen Bir Nesil Temennisi
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yeni eğitim ve öğretim yılında ülkesini ve milletini önceleyen bir nesil yetişmesi temennilerinde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Ülkesini Önceleyen Bir Nesil Temennisi

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, koronavirüs salgını sürecinin ardından yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla yüz yüze eğitimin verilecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

1.5 YILIN ARDINDAN SONRA YÜZ YÜZE EĞİTİMİN BAŞLAMASI SEVİNDİRİCİDİR

 

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla yüz yüze eğitime geçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Türk Milleti'ne, Türkiye Cumhuriyeti'ne mensubiyet şuuruyla yetişen; düşünen, araştıran, gelişime açık, çalışkan, üretken bir nesil istikbalimizin güvencesidir ki bu da ancak eğitimle mümkündür. O yüzden, yeni eğitim-öğretim yılının fiilen açılmasını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz gibi bizler de büyük bir memnuniyet ve heyecanla karşılıyoruz. Pandemi sürecinde yaşanan boşluğun öğrenci ve öğretmenlerimizin ortak gayretleriyle giderileceğine inanıyorum." dedi.

 

EĞİTİMİN KESİNTİYE UĞRAMAMASI İÇİN AŞILAMAYA DİKKAT

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Aşılamada arzu edilen hedefe ulaşıp, pandemi kurallarının uygulanarak yeni eğitim-öğretim döneminin kesintiye uğramadan tamamlanması umudunu taşıyoruz. Toplum sağlığının korunması, eğitimin ve diğer alanlardaki iş ve üretimin, sosyal hayatın devamı için mutlaka aşı olmalıyız; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalıyız. Yeni dönemde, 'Önce ülkem ve milletim' diyen nesiller yetişmesi temennisiyle kıymetli öğrencilerimize, fedakâr öğretmenlerimize ve velilerimize, saygıdeğer okul idarecilerimize ve çalışanlarımıza esenlik ve başarılar diliyorum. Yeni eğitim-öğretim döneminin ülkemize, milletimize hayırlı, uğurlu olmasını niyaz ediyorum." dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bünyamin Avcı, eğitim öğretim, yüz yüze eğitim, okul, öğrenci, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı