MHP'li Avcı'dan Particiliği İbadet Sayan Mantığa Tepki
Haber Detayı
25 Ekim 2020 - Pazar 11:07 Bu haber 4057 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Particiliği İbadet Sayan Mantığa Tepki
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, parti çalışmalarının ibadet sayılacağı yönünde hüküm verenlere tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Particiliği İbadet Sayan Mantığa Tepki

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in parti çalışmalarının ibadet sayılacağı yönündeki hükmüne tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ittifak çalışmalarınında parti çalışması olduğunu belirterek, bu çalışmaları ibadet sayma yetkisinin nereden alındığını sordu.

 

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER NE DEDİ?

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kayseri'de düzenlediği salon toplantısında, ''Bu aziz milletin gençlerine, yaşlılarına, işçisine, memuruna, esnafına, çiftçisine bir borcumuz varsa, çalışarak ödeyeceğiz. Onun sonucunda da iktidar olarak, bu düzeni biz düzelteceğiz inşallah. Allah bu fırsatı bize verecek. Buna o kadar inanıyorum ki, ben inandığımız için siz inanıyorsunuz. Allah bizim gayretlerimizi ibadet sayacak inşallah. Milet için çalışıyoruz, millet için çalışmaya devam edeceğiz ve Allah’ın izniyle başaracağız.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANI BÜNYAMİN AVCI'DAN AKŞENER'E CEVAP

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in parti çalışmalarının ibadet sayılacağı yönündeki hükmüne tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İhanet ittifakları da parti çalışması olduğuna göre, nasıl ibadet kabul edilecek? Yüce Allah'ın yerine hüküm verme yetkisi mi aldınız?'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, parti çalışmaları, ibadet sayan mantık, tepki gösterdi, hüküm verme yetkisi, Adana Haberleri, MHP haber
Yorumlar
Haber Yazılımı