MHP'li Avcı: Cumhur İttifakı'na Karşı Harekete Geçtiler
Haber Detayı
04 Ocak 2021 - Pazartesi 22:00 Bu haber 3174 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Cumhur İttifakı'na Karşı Harekete Geçtiler
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Cumhur İttifakı düşmanlarını aynı anda harekete geçiren iradeyi sorgulayan önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Cumhur İttifakı'na Karşı Harekete Geçtiler

Cumhur İttifakı'na düşmanlık eden tüm muhalif grupların aynı anda harekete geçerek içlerindeki nefreti kusmaya başlamasına dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hükümet düşsün de ne olursa olsun' diyen bölücü ittifakın alayını birden harekete geçiren iradenin kim olduğunu sorguladı.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NI HEDEF ALARAK HEP BİR AĞIZDAN SALDIRIYA GEÇTİLER

 

Son günlerde art arda Hükûmeti ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan hamlelere dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Zillet İttifakı hep bir ağızdan Cumhur İttifakını hedef alarak saldırıya geçiyor. Daha önce MHP'yi Ak Parti'nin peşinde gitmekle suçlayanlar, bundan sonuç alamayınca bu sefer tersine Ak Parti'nin MHP'nin peşine takıldığını, hatta Hükümette MHP'nin sözünün geçtiğini ileri sürerek Cumhur İttifakı’nın tabanını ve tavanını tahrik ediyor. Fitnenin her türlüsüne başvuruyorlar.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NI YIPRATIP HÜKÜMETİ DÜŞÜRMEK İSTEYENLERİN HAMLELERİ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Cumhur İttifakını yıpratmak, Hükümeti düşürmek için her yolu mübah görüyorlar. CHP'li Milletvekili Ali Mahir Başarır Peygamber Ocağı ordumuza 'Satılmış ordu' yaftasıyla saldırıyor. CHP'li Fikri Sağlar, 28 Şubat döneminin küllenmiş başörtüsü tartışmasının ateşini harlıyor. Bölücü solun, Soros zihniyetinin gazetesi Sözcü, Ayasofya Camii'nin ibadete açılışını felaket olarak nitelendirerek, milli ve manevi değerlerimize saldırıyor. CHP İstanbul İl Başkanının da öncülük ettiği bölücülerin ve solun idaresindeki öğrenci grupları Gezi hasretiyle eyleme geçiyor, üniversitelerde 'katil polis' sloganı atıyor. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde Varlık Fonu'na devredilen 75 Milyon TL'nin, devletimizin ilgisi esirgenmeyen SMA hastası çocuklara kullanılması için muhalefetin alayı birden aynı cümlelerle Hükümete saldırıyor. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan'a nefretiyle tanınan sol cenahın gazetecisi Can Ataklı, 'Erdoğan seçimle gitmez. Darbe yapmak da zor. Erdoğan'ın gitmesi için deprem, sel ve yangın gibi büyük afetlerle çok sayıda can kaybı olması gerekir' diyerek, çıldırmışcasına beddua etmeye başlıyor. Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, darbe olmaması için erken seçime gidilmesi gerektiğini ima ediyor.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI DÜŞMANLARINI HAREKETE GEÇİREN İRADE KİM? DÜĞMEYE KİM BASTI?

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hükümet düşsün de ne olursa olsun diyen bölücü yıkıcı ittifakın alayı birden aynı anda harekete geçiyor. Hayırdır? Düğmenize kim bastı? Sizi birleştiren aynı potada buluşturan irade kim? Bilesiniz ki Cumhur İttifakı ve Hükümet dimdik ayakta. Bu aziz milletin iradesine saygı göstermeyenler, her zaman tarihin çöplüğüne atılmıştır. Akıllı olun, millet aklınızı almasın." dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bünyamin Avcı, Cumhur İttifakı, düğmeye kim bastı, harekete geçtiler, MH
Yorumlar
Haber Yazılımı