MHP'li Akçay'dan Türkiye'yi Suçlayan Siyasetçilere Tepki
Haber Detayı
28 Eylül 2020 - Pazartesi 14:27 Bu haber 3360 kez okundu
 
MHP'li Akçay'dan Türkiye'yi Suçlayan Siyasetçilere Tepki
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Türkiye'nin Azerbaycan'a olan desteğine karşı çıkan siyasetçilere sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay'dan Türkiye'yi Suçlayan Siyasetçilere Tepki

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına yaptığı saldırılara karşı Türkiye'nin Azerbaycan'a her türlü desteği vermesini hazmedemeyerek Türkiye'yi suçlamasına sert tepki gösterdi.

 

ERKAN AKÇAY'DAN ÜNAL ÇEVİKÖZ'E SERT TEPKİ      

 

Azerbaycan'da Türkiye Büyükelçiliği görevinde bulunmuş olan CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz'ün, katıldığı Haber Türk TV'deki bir proğramda Türkiye'nin Azerbaycan'a desteğini eleştirdiği, "Maalesef gelen haberlerde, Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor." sözlerine tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Azerbaycan’da Türkiye Büyükelçiliği yapmış ve şimdi CHP Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı olan bu kişi “gelen haberler... söylentilere göre...” diyerek Türkiye’yi suçluyor, provokatörlük yapıyor. Yazık ve utanç verici.'' dedi.

 

Resim

 

MHP'Lİ ERKAN AKÇAY: BU TWEET SADE SUYA TİRİT

 

Türkiye'de siyasetçi, bürokrat ve halkın Ermenistan'a çok sert tepki gösterdiği bir ortamda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sadece, ''Ermenistan tarafından uluslararası hukuka aykırı olarak gerçekleştirilen ateşkes ihlalini ve sivillerin ölümüne neden olan saldırıyı kınıyoruz. Şehit düşen Azerbaycanlı kardeşlerimize rahmet, Azerbaycan halkına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.'' sözleri içeren tweeti sosyal medyadan paylaşarak geçiştirmesine tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, bu sözleri sosyal medyadan paylaşarak, ''Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısına ilişkin görüşünü partisinin tweetini retweet yapmakla geçiştiren bir genel başkan... Bu tweet sade suya tirit!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, Türkiye Azerbaycan, verilen destek, desteğe karşı olanlar, suçlayanlar, MHP Haber, Ermenistan Azerbaycan
Yorumlar
Haber Yazılımı