MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'dan Sert Açıklama
Haber Detayı
25 Temmuz 2020 - Cumartesi 16:12 Bu haber 8278 kez okundu
 
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'dan Sert Açıklama
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Şehitler Anıtı yapımına sahip çıkmaya çalışan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'dan Sert Açıklama

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam'ın  önderliğinde Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı'nın maddi desteğiyle başlatılan Kozan Fen Lisesi bahçesine Şehitler Anıtı yapımına sahip çıkmaya çalışan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a tepki gösterdi.

 

KOZAN BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMAYA MHP'Lİ ATLI'DAN TEPKİ

 

Kozan Belediyesi Beyaz Masa tarafından sosyal medyaya servis edilen ''Kozan Kaymakamlığı adına Belediye Başkanımız, Sn. Kazım Özgan’ın talimatlarıyla proje ve tasarımını Kozan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Peyzaj Mimarlarından Sn. Fethiye Şahin’in oluşturduğu, Kozan İmar Ticaret Sanayi Ltd. Şti.’nin yapımını üstlendiği ve Kozan Fen Lisesi bahçesinde başlanan Şehitler Anıtı inşaatının yapımı hızla devam etmektedir. Eserin birinci etabı tamamlanmış ve açılış için sona yaklaşılmıştır. Şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun'' açıklamaya tepki gösteren MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, ''Kozan Belediyesinden yüzsüzlük yalan ve pişkinlik'' başlığı atarak sosyal medyadan değerlendirmelerde bulundu.

 

KAYMAKAMLIK VE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DAĞLI ÖNCÜLÜĞÜNDE BAŞLATILAN PROJE

 

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam Önderliğinde Başlatılan ve Adana Millet vekilimiz Sayın Tamer Dağlı'nın da bizzat maddi desteği ve öncülüğü ile Kozanlı Hayırseverin yardımıyla Kozan ilçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez'in de tavsiyesi ile Kozan Fen Lisesi Bahçesine yapımı başlatılan Şehitler Anıtı'na da Kazım Özgan sahip çıkıyor.'' dedi.

 

PROJE SİZİN İSE SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞINIZ PAYLAŞIMI NEDEN KALDIRDINIZ?

 

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, ''Bu proje tamamen İstanbul’da yaptırıldı. Hiçbir hizmet yapmadığınız gibi yapılan projeleri de çalmayın. Oturun kendiniz proje üretin. Kozan Belediyesi sadece peyzaj proje işlemlerini yaparken, neden sosyal medya hesabından o projeyi Kazım Özgan tarafından yaptırılmış gibi gösteriliyor. Eğer ki o proje sizinse neden paylaşımı kaldırdınız?'' dedi.

 

SEN KOZANLININ KADERİ OLAMAZSIN

 

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, ''El İnsaf! Kaymakamlık bünyesinde bulunan 'Kozan İlçesini Geliştirme Güzelleştirme ve Hizmet Derneği' hesabına Adana Milletvekilimiz Sayın Tamer Dağlı ve bir grup hayırsever tarafından toplananan para ile yapılmaya başlandı. Bu para ile yapılan hizmeti, neden Belediye olarak üstleniyorsunuz? İşiniz, iş yapmak mı? Şov yapmak mı? Hizmet yapmak mı? Eğer ki, para varsa vatandaşa hizmet yapın, başkalarının parasıyla, projesiyle şov yapmayın. Yeter artık Kozan ve Kozanlı sizin yalanlarınızdan bıktı artık. Sen Kozanın ve Kozanlının kaderi olamazsın. Kaderi olmadığın bir şehrin kaderiyle oynama, bu işi yapamıyorsun bırak git.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'KozanBelediyesi BeyazMasa 24d Kozan Kaymakamlığı adına Belediye Başkanımız Sn. Kazım Özgan'ın talimatlarıyla proje ve tasarımını Kozan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Peyzaj Mimarlarından Sn. Fethiye Sahin'in oluşturduğu, Kozan İmar Ticaret Sanayi Ltd.Ști.'nin yapımını üstlendiği ve Kozan Fen Lisesi bahçesinde başlanan Şehitler Anıtı inşaatının yapımı hızla devam etmektedir. Eserin birinci etabı tamamlanmış ve açılış için sona yaklaşılmıştır. Şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun x'

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Kozan, Kozan Haberleri, Adana Haberleri, Nihat Atlı Haberleri, yapamıyorsanız bırakın, sahip çıkmayın
Yorumlar
Haber Yazılımı