MHP İstanbul İl Başkanı Gür'den Dursun Çiçek'e Tepki
Haber Detayı
16 Mayıs 2021 - Pazar 21:07 Bu haber 2860 kez okundu
 
MHP İstanbul İl Başkanı Gür'den Dursun Çiçek'e Tepki
MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, CHP eski Milletvekili Emekli Albay Dursun Çiçek'in HDP'ye Bakanlık verilme stratejisine sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP İstanbul İl Başkanı Gür'den Dursun Çiçek'e Tepki

CNNTürk TV'de yayınlanan Semiha Şahin'in sunduğu CNN Türk Masası proğramında HDP'ye Bakanlık verilebileceğini açıklayan Ergenekon yargılamalarından tanınan CHP eski Milletvekili Dursun Çiçek'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Dursun Çiçek'in üniformasını giydiği şerefli Türk ordusundan emekli olurken şerefini nizamiye kapısına astığını ortaya koyduğunu söyledi.

 

CHP ESKİ MİLLETVEKİLİ EMEKLİ ALBAY DURSUN ÇİÇEK NE DEDİ?

 

CHP eski Milletvekili Emekli Albay Dursun Çiçek, CNNTürk TV'de yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanlığı Seçiminin 2. turunda HDP seçmenininde Millet ittifakına adayına oy vereceği düşünülürse, o safhada teröre bulaşmamış sicili temiz yüzlerce HDP'li arasından, İyi Parti'nin, Milliyetçilerin, CHP tabanının da itiraz edemeyeceği, PKK ile bağlantısı olmayan kişilerden Hükümete iki bakanlık verilmesi vaadi verilebilir. Bu şekilde HDP seçmeninin firesiz oy vermesi sağlanır.'' dedi.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI BİROL GÜR'DEN DURSUN ÇİÇEK'E SERT TEPKİ

 

TSK'dan emekli olan bir Albay olduğu halde, Millet ittifakı'nın iktidara gelmesi halinde HDP'li bir Bakan'ın olabileceğini çok rahat bir şekilde açıklayabilen CHP eski Milletvekili Dursun Çiçek'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Eski Chp’li vekil Dursun Çiçek, 'Millet İttifakı kazanırsa hdp’li bakan olabilir' sözüyle iktidar nefretinin sadece gözünü kör ettiğini değil, üniformasını giydiği şerefli Türk ordusundan emekli olurken şerefini nizamiye kapısına astığınıda ortaya koydu. Bu terazi bu zilleti çekmez.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl Başkanı, Birol Gür, nizamiye kapısına mı astın, çok sert tepki, bakan verilme tartışması, bu terazi, bu zilleti çekmez, MHP, ittifak tartışması
Yorumlar
Haber Yazılımı