MHP İlçe Başkanı Görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı
Haber Detayı
26 Temmuz 2021 - Pazartesi 20:24 Bu haber 2970 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanı Görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanı Görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı

İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, Lider Devlet Bahçeli ve Teşkilatının emrinde olmaya devam edeceğini belirterek, Milliyetçi Ülkücü Hareket adına mücadelesinin son nefese kadar süreceğini söyledi. 

 

MHP ESENLER İLÇE BAŞKANI SUAT YILMAZ'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

 

MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Allah’ın selamı üzerinize olsun çok kıymetli Dava arkadaşlarım, ailem, büyüklerim, küçüklerim, Esenlerimizde bize destek veren kıymetli yol arkadaşlarımız, Esenlerimizin bir birinden değerli insanları, yıllarca şerefle lekelemeden, kirletmeden bu güne kadar devam ettiğim MHP Esenler İlçe Başkanlığı görevimden bu gün itibariyle istifa ediyorum.'' dedi.

 

LİDERİM DEVLET BAHÇELİ'NİN VE TEŞKİLATIMIZIN EMRİNDEYİM

 

MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, ''Her alanda Milliyetçi/Ülkücü Hareket adına mücadelem son nefese kadar sürecektir. Liderimizin, Teşkilatımızın emrinde olmaya, Turan coğrafyasında ki soydaşlarımızın şerefli var oluş saflarında kıyamda durmaya, mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olmaya devam edeceğim. Başta Liderimiz Türkmen Beyi Sayın Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere dava arkadaşlarıma, büyüklerimize, aileme, sevenlerimize, Esenlerimizin bir birinden değerli insanlarına, Türkiye’nin her yerinden, yurt dışından desteklerini esirgemeyen yiğit ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime velhasıl herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim her birinizden ayrı ayrı razı olsun!'' dedi.

 

Bir 1 kişi görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Esenler İlçe Başkanı, Suat Yılmaz, Görevinden, istifa etti, Teşkilatın emrindeyim, son nefese kadar, mücadele edeceğim, MHP İstanbul, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı