MHP'den Hatay Patlamasıyla İlgili Dikkat Çeken İddia
Haber Detayı
27 Ekim 2020 - Salı 10:47 Bu haber 3833 kez okundu
 
MHP'den Hatay Patlamasıyla İlgili Dikkat Çeken İddia
MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, terör örgütünün Hatay saldırısıyla ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'den Hatay Patlamasıyla İlgili Dikkat Çeken İddia

Terör örgütünün Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde yaptığı canlı bomba eylemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, hedeflerine ulaşamayan küresel güçlerin terör olaylarına başvurduğunu söyledi.

 

TÜRKİYE'YE KARŞI HEDEFLERİNE ULAŞAMAYANLAR TERÖR OLAYLARINA BAŞVURDU

 

TBMM Milli Savunma Komisyonu ile Güvenlik ve İstihbarat Komisyonları Üyesi olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Doğu Akdeniz’de, Ege’de ve Kafkaslar’da Türkiye karşısında arzuladıkları hedefe ulaşamayanlar yine alçak terör olaylarına girişiyor ve beslemeleri terör yapıyor. Bugün İskenderun’da meydana gelen olaydan üç gün önce ABD Türkiye’deki tüm misyonlarında faaliyetlerini durdurdu.'' dedi.

 

TÜRKİYE'YE KARŞI EYLEM İŞBİRLİĞİ YAPILAN OLAYIN ABD TARAFINDAN ÖNCEDEN BİLİNDİĞİ İDDİASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, ''ABD’nin PKK/PYD ile olan işbirliği nedeniyle eylemden çok önce bilgi sahibi olduğu ve tedbirini aldığı anlaşılıyor. Bu durum ABD-PKK-PYD işbirliğinin Türkiye’ye eylem işbirliği şeklinde taşındığını gösterir ki ABD en ağır şekilde karşılığını görmelidir. Bu olayların perde gerisinde Yunanistan, Fransa, Ermenistan, hatta Almanya-İsveç gibi hristiyan bloğundaki muhaliflerimizin yanında Suudi Arabistan, BAE, Mısır, İran gibi Türkiye’yi bir türlü içlerine sindiremeyen batının piyonu İslam ülkelerinin de olduğunu kabul etmeliyiz.'' dedi.
 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Hidayet Vahapoğlu, Hatay patlaması, İskenderun patlaması, küresel güçler, önceden bilinen, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı