Kızılay'da Kan Stoğu Azalınca İmdada Ülkücüler Yetişti
Haber Detayı
29 Mart 2020 - Pazar 15:47 Bu haber 4839 kez okundu
 
Kızılay'da Kan Stoğu Azalınca İmdada Ülkücüler Yetişti
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Kızılay'ın kan ihtiyacı olduğunu duyurması üzerine Teşkilatta kan bağışı kampanyası başlattı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Kızılay'da Kan Stoğu Azalınca İmdada Ülkücüler Yetişti

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Sıtkı Hastürk ile birlikte, Konak Meydanı'nda aç kalan güvercinleri besledikten sonra Kızılay'a kan bağışında bulundu. 

 

CORONAVİRÜS KIZILAY'I VE GÜVERCİNLERİ DE ETKİLEDİ

 

Tüm dünyayı etkileyen coronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler gereği vatandaşların eve kapanmasından sonra Kızılay'a kan bağışının azalması üzerine Kızılay'ın kan stokları azaldı. Kızılay'ın çağrısı üzerine harekete geçen MHP İzmir Teşkilatı, kan bağışı kampanyası başlattı. Kan bağışı yapmak üzere Konak Meydanı'na gelen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, insanların eve kapanmasıyla aç kalan güvercinleri de unutmayarak, güvercinlere yem bıraktı.

 

KIZILAY'A KAN DA VERİRİZ SOKAK HAYVANLARINI DA BESLERİZ

 

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, kan bağışı ve sokak hayvanlarını besleme kampanyası başlatmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Coronavirüs salgını nedeniyle insanlarımız eve kapanınca, Kızılay'a kan bağışı azaldı. Kızılay, 15 günlük kan stoğu kaldığını duyurunca hemen Teşkilatlarımızı harekete geçirdik. Bugünden sonra her İlçe Başkanımız kendi İlçesi'nde organize olarak Kızılay'a kan bağışı yapacak. Türk milletimizin ve Devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca, vatandaşlarımızın eve kapanmasıyla aç kalan sokak hayvanlarını da bu süreçte doyuracağız. Biz güvercinleri de besleriz, sokak hayvanlarını da besleriz. Kan ihtiyacını da karşılarız. Yeter ki sen Evde Kal İzmir." dedi.

 

ÜLKÜ OCAKLARIMIZ İLE BİRLİKTE 65 YAŞ ÜSTÜNÜN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ

 

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, ''Coronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler gereği 65 yaşın üzerindeki vatandaşlarımız sokağa çıkamıyor. İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Sıtkı Hastürk ile birlikte hareket eden Teşkilatımız, evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu. Vatandaşlarımız yeterki evde kalsınlar, biz yardımcı olmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kızılay'da, Kan, Stoğu, Azalınca, İmdada, Ülkücüler, Yetişti,
Yorumlar
Haber Yazılımı