Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
22 Eylül 2023 - Cuma 12:09 Bu haber 1532 kez okundu
 
Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Fatih Yiğit'in yerine, Yusuf Ekşioğlu'nun atandığını açıkladı.

 

KASTAMONU ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yapılan Bayrak değişimiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığına Yusuf Ekşioğlu atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Fatih Yiğit’e teşekkür ederim.'' dedi.

 

GÖREVE ATANAN YUSUF EKŞİOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

 

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Yusuf Ekşioğlu, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk Gençliğinin yolbaşcısı Sayın Genel Başkanım Ahmet Yiğit Yıldırım Beyin takdirleri ve teşrifleri ile Evliyalar diyarı, Şehitler beldesi, kadim Türk yurdu Kastamonumuza Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Mehmed Feyzi Efendi hazretlerinin Mefâhir-i Diniye, Mefâhir-i Milliye, Sadakat-i Vataniye düsturu ile mukaddes bildiğimiz bu kutlu dava için gecemizi gündüz eyleyip, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in açmış olduğu bu yolda, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in ışığında, yolbaşçımız Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’in emrinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu bir bayrak yarışı, bayrağı devraldığımız Fatih Yiğit başkanımıza teşekkür ediyor, sancağı lekelemeden bizden sonra gelecek nesillere devretmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin. Uzaktan yakından gelerek toyumuzu şereflendiren tüm teşkilat büyüklerimize, asenalarımıza, bozkurtlarımıza teşekkür ediyorum. Varolsun Ülküdaşlık hukukumuz.'' dedi.

 

GÖREVİNİ DEVREDEN FATİH YİĞİT'TEN AÇIKLAMA

 

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devreden Fatih Yiğit, görevini devretmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Salımız gönülmüş, uçtuk hülyada, Dinlenmedik hiçbir tatlı rüyada Son arzumuz budur fani dünyada: 'Türk’üz, varacağız Kızılelma’ya.' Ziya Gökalp. Kıymetli dava arkadaşlarım, yaklaşık iki yıldır yürütmekte olduğum ve hayatım boyunca gurur nişanesi olarak taşıyacağım Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın taktirleri ile yıllardır birlikte yol yürüdüğümüz saçının teline kadar kefil olduğumuz kıymetli kardeşim Yusuf Ekşioğlu başkanımıza devretmiş bulunmaktayım. Bulunduğumuz makamların geçici olduğu bilinciyle görevde bulunduğumuz zaman zarfında bayrağı lekeletmeden bir adım  ileriye taşımanın kaygısını taşıdık.Şehitler ve evliyalar diyarı Kastamonumuzda gücümüz yettiğince dilimiz döndüğünce davamızı anlatmanın, gençlerimize örnek olmanın kaygısıyla mücadele ettik. Bugün  ektiğimiz tohumların yeşermeye başladığını, oluşturmaya çalıştığımız Ocağın birleştirici gücünün yerleşmeye başladığına hep birlikte şahitlik ettik. Görev süremiz boyunca yapılan tüm iyi işler yönetimimizin başarısı eksik gedik ne varsa şahsıma aittir. Yine görev süremiz boyunca bilerek yada bilmeyerek bir kalp kırmışsak hakkınızı helal ediniz. Başta bizleri bu göreve layık görerek şereflendiren Sayın Genel Başkanım Ahmet Yiğit Yıldırım ve genel merkez yöneticilerimize, yaptığımız yüze yakın faaliyette destek ve emeklerini esirgemeyen her biri Kürşad yürekli yönetim kurulu üyelerime, Bozkurtlara, Asenalara, ve yüreği bizlerle atan tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Varlığınız daim, davamız baki olsun.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet Yiğit Yıldırım, Kastamonu Ülkü Ocakları, Yusuf Ekşioğlu
Yorumlar
Haber Yazılımı