İyi Parti'li Özdağ'dan Partisi Hakkında Bomba İddialar
Haber Detayı
20 Ekim 2020 - Salı 10:23 Bu haber 8090 kez okundu
 
İyi Parti'li Özdağ'dan Partisi Hakkında Bomba İddialar
İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partisinin mevcut İl Başkanının FETÖ'cü olduğunu söyledi.
SİYASET Haberi
İyi Parti'li Özdağ'dan Partisi Hakkında Bomba İddialar

CNN Türk TV'de Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk olan İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu ve bu bilgiden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in haberdar olduğunu söyledi.

 

PARTİMİZİN İL BAŞKANININ FETÖ'CÜ OLMASI BENİM İÇİN KIRILMA NOKTASIDIR

 

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğuna dair yaptığı açıklamada, ''Buğra Kavuncu, FETÖ'cü Enver Altaylı’nın yeğenidir. Buğra Kavuncu, FETÖ’nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan Kazakistan Türk İşadamları Derneği'nin Başkan Yardımcılığı görevini yıllarca yapmıştır. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden sonra Devletimiz bu derneği kapattı. Buğra Kavuncu, benim için en büyük hayal kırıklığı ve kırılma noktasıdır.'' dedi. 

 

BUĞRA KAVUNCU'NUN FETÖ'CÜ OLDUĞU İDDİAMI AKŞENER'E ANLATTIM

 

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, ''Buğra Kavuncu'nun Başkan Yardımcılığı görevini yaptığı STK'nın önceki ve sonraki Başkanı FETÖ'cüydü. Buğra Kavuncu'nun sosyal medya hesaplarında, FETÖ ile ilgili yıllar boyunca olumlu ya da olumsuz hiç bir açıklaması yoktur. Bu şekillendirilmiş demektir ve hayatın normal akışına aykırıdır. Bu adımın doğru olmadığını düşündüğüm için Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e uyarılarda bulundum. Genel Başkanımız iki devlet görevlisiyle konuştuğunu ve bu devlet görevlilerinin Buğra ile ilgili kendilerinde bir kayıt olmadığını söyledi. Ben de kendisine Devletin elindeki her bilgiyi vermeyebileceğini söyledim.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İyi Parti Milletvekili, Ümit Özdağ, FETÖ'cü il başkanı, bomba iddialar
Yorumlar
Haber Yazılımı