Genel Başkan Yıldırım: Onlar Türkiye'yi Yenemeyecek
Haber Detayı
15 Temmuz 2023 - Cumartesi 14:03 Bu haber 1908 kez okundu
 
Genel Başkan Yıldırım: Onlar Türkiye'yi Yenemeyecek
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, aynı karanlık yolun taşeronlarının Türkiye’yi yenmesine müsaade etmeyeceklerini söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Genel Başkan Yıldırım: Onlar Türkiye'yi Yenemeyecek

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, terör örgütü PKK ve FETÖ gibi aynı karanlık yolun taşeronlarının Türkiye’yi geçmesine ve yenmesine müsaade etmeyeceklerini söyledi.

 

GENEL BAŞKAN AHMET YİĞİT YILDIRIM’IN 15 TEMMUZ MESAJI

 

15 Temmuz 2016 gecesi milli hafızalardan silinmeyecek hain hadise ve teşebbüslere sahne olurken; Türk düşmanlarının, Türk milletinin fetih ve zaferlerinin rövanş ve intikam kalkışması olarak tarihe geçti. Fıtrat değişir sanma, bu kan yine o kandır iradesi meydanlardaydı. Büyük Türk milleti böyle bir iradenin övünç kaynağıdır. Türkiye zalimlere yem olamayacak kadar kudretlidir.

 

FETÖ’den kanlı işbirlikçisi PKK/PYD’ye kadar, aynı karanlık yolun diğer taşeronları olsun Türkiye’yi geçemeyecekler, aziz Türk milletini yenemeyecekler. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettiği gibi: 12 Eylül’de söylenen “bizim çocuklar başardı” itirafını unutmadık. 15 Temmuz gecesi tepemizde uçuşan NATO uçak ve helikopterlerini, bunları kullanan alçak ve ahlaksızları unutmadık.

 

Bayrak inmez, ezan dinmez, vatan bölünmez diyerek ülkemize sonuna kadar sahip çıkacağız. Bir olacağız, Türkiye’nin milli dava ve istiklaline bağlı kalacağız. Türk milleti olarak dünya döndükçe bu vatanda bağımsız şekilde varlığımızı muhafaza edeceğiz. Türk milletini, Türk yüzyılını çağlar üzerinden sıçratmanın peşindeyiz. Medeniyetler ve milletler mücadelesinde öne çıkarmanın hedefindeyiz. Allah’ın izniyle de başaracağız. İl’a-yı Kelimetullah’ın sancağını sonuna kadar taşıyacağız.

 

Bu vesileyle 15 Temmuz FETÖ darbe ve işgal teşebbüsü esnasında vatanını ve milletini kahramanca müdafaa eden aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. İstikbaline ve istiklaline sahip çıkan aziz Türk milletine derinden sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, 15 Temmuz
Yorumlar
Haber Yazılımı