Erşat Salihi: Sonunda Ölüm de Olsa Vazgeçmeyiz
Haber Detayı
02 Şubat 2021 - Salı 14:23 Bu haber 24991 kez okundu
 
Erşat Salihi: Sonunda Ölüm de Olsa Vazgeçmeyiz
Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı Erşat Salihi, Türk milliyetçiliğinden ve Türkmeneli'nden vazgeçmeyeceklerini söyledi.
TÜRK DÜNYASI Haberi
Erşat Salihi: Sonunda Ölüm de Olsa Vazgeçmeyiz

Dört taraflarının düşmanlarla sarılı bir ülkede mücadele ettiklerine dikkat çeken ve terör örgütlerine tepkisini göstermek için Bozkurt selamı yaptığı fotoğrafı sosyal medya profil resmi yapan Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, sonucunda ölüm dahi olsa, Türk milliyetçiliğinden ve Türkmeneli'nden vazgeçmeyeceklerini söyledi.

 

SONUNDA ÖLÜM DE OLSA TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

 

Geçen haftaki açıklamasında, ''IŞİD’in zulmüne maruz kalan ve Afrin’de Türk ordusunun şefkatli kollarında gözetim altında bulunan Telaferli 400 Türkmen kadının ailelerine kavuşması için, Türkiye Dışişleri Bakanlığı’na çağrıda bulunuyoruz. Dileğimiz, bu çağrımıza bir an önce kulak verilmesidir.'' diyerek Türkiye'ye çağrıda bulunan Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı Erşat Salihi, yeni açıklamasında, ''Sonucunda ölüm dahi olsa, milletimin haklarından geri adım atmayacağım. Irak gibi, dört tarafımız düşmanlarla sarılı bir ülkede milliyetçiliğimizden, Türkmeneli’den ve dilimizden asla taviz vermeyeceğiz. Türkmeneli bizimdir, Kerkük Bizimdir. Ne mutlu Türk’üm diyene.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Irak Türkmen Cephesi, Genel Başkanı, Erşat Salihi, Türk milliyetçiliği, Türkmeneli, davamızdan vazgeçmem, dört tarafı düşman, Bozkurt selamı, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı