Devlet Bahçeli: Bu Bir Tuzaktır Sessiz Kalmayacağız
Haber Detayı
27 Şubat 2023 - Pazartesi 09:19 Bu haber 1762 kez okundu
 
Devlet Bahçeli: Bu Bir Tuzaktır Sessiz Kalmayacağız
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin yeni bir tuzağa çekildiğini belirterek, sessiz kalmayacaklarını söyledi.
MHP Haberi
Devlet Bahçeli: Bu Bir Tuzaktır Sessiz Kalmayacağız

Süper Lig'in 23. haftasında oynanması gerekirken deprem felaketi nedeniyle ertelenen Fenerbahçe-Konyaspor futbol müsabakası yapılırken bazı taraftarların trübünden ''Hükümet istifa'' sloganı atmasına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, futbol sahasında yükselen istifa seslerinin bir tuzak olduğunu belirterek sessiz kalmayacaklarını söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ: BU BİR TUZAKTIR

 

Futbol sahasında yükselen istifa seslerinin bir tuzak olduğunu belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye’miz son yüzyılın en büyük deprem felaketiyle mücadele halindeyken Fenerbahçe-Konyaspor futbol müsabakası esnasında trübünden istifa sloganlarının atılması sorumsuzluk ve şuursuzluktur. Bugün oynanacak Galatasaray-Alanyaspor ile Beşiktaş-Antalyaspor kulüpleri arasındaki müsabakalarda aynı şekilde istifa seslerinin yükselmesi halinde futbol kulüplerimizin oyuna geldiği, tuzağa düştüğü de netleşmiş olacaktır.'' dedi.

 

GÖZ YUMMAYACAĞIZ! SESSİZ KALMAYACAĞIZ!

 

Bundan sonra oynanacak maçlarda aynı durumun devam etmesi halinde sessiz kalmayacaklarını belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''MHP depremde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza yapılan saygısızlığı, ülkemizin böylesi hassas ve acılı günlerinde sporun kirli siyasete alet edilmesini şiddetle kınamaktadır. Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir. MHP konunun takipçisidir. Türk futbolunu zillet ve rezalete mahkum etmek isteyenlere göz yummak, alttan almak, sessiz durmak geldiğimiz bu aşamada mümkün değildir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Türkiye, yeni bir tuzak, çekildiğini belirterek, sessiz kalmayacağız, futbol sahası, taraftar, istifa sesleri, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı