Cübbeli Ahmet Hoca'dan Zillet Cenahını Çıldırtan Sözler
Haber Detayı
28 Ağustos 2023 - Pazartesi 11:34 Bu haber 3016 kez okundu
 
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Zillet Cenahını Çıldırtan Sözler
Cübbeli Ahmet Hoca, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi bir kez daha haklı çıkaran Zillet Cenahını, verdiği cevaplarla resmen çıldırttı.
GÜNDEM Haberi
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Zillet Cenahını Çıldırtan Sözler

İttifak yaptığı Solakların fikrine evrilince partisinin geçmişte İnönü zihniyetine karşı verdiği mücaleyi bile unutup, Allah'ın adıyla selam verilmesinden rahatsız olan DP Milletvekili Cemal Enginyurt ve Solak Medyanın Bülbülü İsmail Saymaz'a tokat gibi cevaplar veren Cübbeli Ahmet Hoca, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi bir kez daha haklı çıkaran Zillet Cenahını, verdiği cevaplarla resmen çıldırttı.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HER ZAMANKİ GİBİ YİNE HAKLI ÇIKTI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Şubat 2023 tarihinde MHP Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, ''Sürüde koyunu olmayan çobanla uğraşır. Camide gözü olmayan imamla uğraşır. Hastaneye yolu düşmeyen doktorla uğraşır. Vatan sevgisi olmayan kalpsizler de devletle uğraşır. Milletime söz veriyorum: O uğraşanlarla da biz uğraşacağız.'' demişti. Öngörü, tespit ve analizlerinde her zaman haklı çıkan MHP Lideri Devlet Bahçeli, bir kez daha haklı çıktı. Bahçelinin konuşmasındaki ''Camide gözü olmayan imamla uğraşır.'' sözlerine uygun davranış sergileyenler ortaya çıktı.

 

CEMAL ENGİNYURT ALLAH'IN ADININ ANILMASINDAN RAHATSIZ OLDU

 

MHP'de siyaset yaparken Kurt gibi uluyan, Demokrat Parti'ye geçince At gibi Kişneyen Cemal Enginyurt, DP'nin CHP ve PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yapmasının da etkisiyle, Allah'ın adıyla verilen selama karşı çıktı. Türk oluşundan dem vurarak ''Selamunaleykum'' yerine ''Günaydın'' sözüyle selam vereceğini ifade eden Cemal Enginyurt, tam da yeni Yoldaşlarının meşrebine uygun bir şekilde Allah'ın adının anılmasından rahatsız oldu. İsmet İnönü'nün hüküm sürdüğü CHP'nin tek başına iktidar olduğu dönemde, Ezan Türkçe okutuluyordu. 1950'de iktidara gelen Demokrat Parti'nin ilk icraatlarından birisi Ezanın aslına uygun bir şekilde okutulması oldu. Günümüzde DP Milletvekili olan Cemal Enginyurt, İttifak yaptığı Solakların fikrine evrilince partisinin geçmişte İnönü zihniyetine karşı verdiği mücaleyi bile unuttu.

 

Arap olmadığı için Türkçe selam vereceğini ifade eden Cemal Enginyurt'a cevap veren Cübbeli Ahmet Hoca, ''Senin adın Arapça. Cemal, ne demek? Güzellik demek. Güzel de değil. Güzellik demek. O zaman ben de sana bundan böyle Güzellik Enginyurt diyeceğim. Madem öyle, adını değiştir." dedi. 

 

ZİLLETÇİLERİN ALAYI CÜBBELİ AHMET HOCA'YI HEDEF ALDI

 

Aldığı tokat gibi cevap üzerine çıldıran Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabı üzerinden Cübbeli Ahmet Hoca'yı hedef aldı. Bunun üzerine, sosyal medyada ne kadar İslam düşmanı varsa, Cübbeli Ahmet Hoca'yı linç etmek için saldırıya geçti. Linç kampanyasına katılanlardan birisi, Solak Medyanın Bülbüllerinden İsmail Saymaz idi. Cübbeli Ahmet Hoca, İsmail Saymaz'a da gereken cevabı verdi. Müslüman Türk Milletinin manevi değerleriyle barşık olmayanların alayının Cübbeli Ahmet Hoca'ya saldırması; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Camide gözü olmayan imamla uğraşır.'' sözünün haklılığını ortaya çıkardı.

 

CÜBBELİ AHMET HOCA'DAN ZİLLETÇİLERİ ÇILDIRTAN CEVAP    

 

Milliyetçilikten Demokratlığa ve sonrasında Yoldaşlığa evrilen Cemal Enginyurt ile Solak Medyanın Bülbüllerinden olan İsmail Saymaz gibilerin Cübbeli Ahmet Hoca'ya saldırmasının ardında yatan bir başka gerçek ise; Cübbeli Ahmet Hoca'nın, Devletin Bekası için Cumhur İttifakına alenen destek vermesiydi. 

 

Adeta 'sıradaki gelsin' dercesine kendisini hedef alanları sıraya dizip ayrı ayrı cevap veren Cübbeli Ahmet Hoca, Solak Medyanın Bülbülü İsmail Saymaz'a verdiği cevapta, ''Ey İsmail Saymaz! Güzellik Enginyurt’tan yeni fırsat buldum, şimdi de sana temâs edeceğim. Şunu sana açıkça îlân ediyorum ki; Cumhur İttifâkı’nın dışında kalan ve Atatürkçü-Milliyetçi geçinen partiler HDP, PKK irtibâtını ve dış güçlerle alâkalarını kesmediği sürece açıkça siyâset yapmaya devâm edeceğim. Bu belediye seçimlerinde de Cumhur İttifâkı’na alenen destek vereceğim, şimdiden haberin olsun, sonra şok geçirme. Sen, benim yeri geldiğinde Efkan Ala’ya neler yaptığımı biliyorsun. Kur'ân’a hakâret eden Egemen Bağış’a neler yaptığımı biliyorsun. AK Parti’nin yanlış işleri olduğunda îtirâzlarımı biliyorsun. Onlar dinlerarası diyalogçu FETÖcülerle berâberken onlara da yaptığım reddiyeleri, yazdığım kitapları biliyorsun. Benim şu anda sadece devletin bekâsı ve vatanın bölünmez bütünlüğü için Cumhur İttifakı’nı desteklediğimi de biliyorsun. Dolayısıyla Cumhur İttifâkı’na desteğim; dînî meselelerden ziyâde millî meselelerdendir. 'Nasla ilgili beyânınız yok' diye bas bas bağırıyorsun. Hâlbuki nas meselesi ile ilgili Fatih Altaylı ile yaptığım konuşma, Abdüllatif Şener tarafından Meclis kürsüsünde okundu. Onu da mı bilmiyorsun? Bütün bunları bildiğin halde beni başka hocalarla aynı kefeye koyuyorsun. Halbuki o konuştuğun hocaların hiçbiri Cumhur İttifâkı’na benim gibi alenî bir destek de vermedi. Orada da yanlış beyânda bulunuyorsun. İktidâr yanlısı kanallardan hiçbir menfaatim bulunmadığı halde isim vererek alenî destek veren tek hoca benim. Bunun da yegâne sebebi dînî sâiklerden ziyâde millî sebeplerdir. Zaten MHP’nin, BBP’nin ve Yeniden Refah’ın, Ak Parti ile birlikte olmaları hasebiyle Cumhur İttifâkı’nın yanında olmamız bir mecbûriyet arz ediyor. Karşı tarafın yaptığı yanlışlar bizi buna mecbûr bırakıyor. Onun için karşı taraftaki muhâlifler izledikleri yanlış yolu bırakana kadar ve daha ziyâde dînî ve millî yöne dönünceye kadar biz Cumhur İttifâkı’na alenen destek vermeye inşâallâh devâm edeceğiz.'' dedi. 

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cübbeli Ahmet Hoca, MHP, Devlet Bahçeli, selam, Türkçe, Arapça
Yorumlar
Haber Yazılımı