Cübbeli Ahmet Hoca'dan Muhalifleri Çıldırtan Açıklama
Haber Detayı
21 Mayıs 2023 - Pazar 10:38 Bu haber 1736 kez okundu
 
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Muhalifleri Çıldırtan Açıklama
Cübbeli Ahmet Hoca, 14 Mayıs seçimlerinde Sağ Cenahın Sol Cenaha iyi bir kazık attığını söyledi.
GÜNDEM Haberi
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Muhalifleri Çıldırtan Açıklama

Toplamda yüzde 2 bile oyu olmayan Millet ittifakındaki küçücük sağ partilerin CHP'den 34 Milletvekili elde etmesini, Nasrettin hoca'nın Kedi-Ciğer hikayesini anlatarak Ti'ye alan Cübbeli Ahmet Hoca, yüzde 25 oy alan CHP'nin kendi oyunu koruduğu bir ortamda sağdan gelen 4 partinin oyunun nerede olduğunu Kedi-Ciğer hikayesiyle sorgulayarak, Sağ Cenahın Sol Cenaha iyi bir kazık attığını söyledi.

 

CÜBBELİ AHMET HOCA'NIN 14 MAYIS ÖNCESİNDEKİ TEPKİSİ VE SEÇİM GÜNÜNDEKİ DUASI

 

14 Mayıs seçimleri öncesinde PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile işbirliği yapan siyasi partilere oy verilmemesi konusunda, sohbetine katılan Cemaat mensuplarına ve Müslüman Türk Milletine uyarılarda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, Saadet Partisi'ni İrancılıkla, Deva Partisi ve Mansur Yavaş'ı terörle mücadelede başarılı olan İHA ve SİHA'ları hedef almakla, CHP'yi HDP ile işbirliği yapmakla suçlamıştı. PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin açık destek verdiği Millet ittifakına oy verilmemesini isteyen Cübbeli Ahmet Hoca, Türkiye'nin beka meselesine dikkat çekerek, ''Artık kimse bana memleketin selamette olduğunu söyleyerek akıl vermeye kalkmasın. Vatanımız iç savaş ve dış savaş tehlikelerine marûz bir durumdadır, halkımız dînî ve millî şuura sahip olmazsa bu tehlikenin önü alınamaz! Başımızın belada olduğunu ve vatanın bölünme tehlikesi bulunduğunu anlamayanlar ya hiçbir hakikati anlayamayacak derecede aklı kıt kimselerdir veya bile bile vatanın bölünmesine göz yuman vatan hainleridir! Allâh-u Teâlâ, cümlesinin şerlerinden muhâfaza eylesin.'' demişti.

 

14 Mayıs'ta sabahın erken saatlerinde oyunu kullandıktan sonra ''Allâh-u Teâlâ bu seçimi vatanımız, milletimiz ve İslâm âlemi için hayırlara vesîle eylesin, hayırlıları başımıza geçirsin. Şerlilerden muhâfaza eylesin. Âmîn!'' diyerek dua eden Cübbeli Ahmet Hoca, 14 Mayıs seçimlerinin neticeleri konusunda yaptığı değerlendirmelerde çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

CÜBBELİ AHMET HOCA'DAN 14 MAYIS SEÇİM NETİCELERİNE DEĞERLENDİRME

 

14 Mayıs seçimlerinden önce yaptığı uyarıların seçmenler üzerinde olumlu etki yaptığına dikkat çeken Cübbeli Ahmet Hoca, ''Açık konuşmak lazım. Cumhurbaşkanlığı seçimi keşke kalmasaydı ama 2. Tura kaldı. Bazı hoca efendiler açık konuşmazken bazıları da Saadet Partisi'ne oy verdirdiler, CHP'ye oy kazandırdılar. Çarşaflı kadınlardan bile CHP'ye oy verenler oldu. Bu nasıl bir şey? Birileri tövbe etsin. Benim Saadet Partisi'ni İrancılık konusunda eleştirdiğim zamanlarda yüzde 1,5 oyu vardı şimdi yüzde 0,50'ye düştüler. Bu oy düşmesinden dolayı millet Elhamdülillah çekiyor. Bela oldular Ümmetin başına, millet bıktı bunlardan. Uyarılarımız netice verdi, aradaki fark Cumhur İttifakındaki partilere oy verdi.'' dedi.

 

CHP ZATEN OYUNU KORUDUYSA 4 SAĞ PARTİNİN OYU NEREDE? KEDİ CİĞER HİKAYESİ MİSALİ

 

Toplamda yüzde 2 bile oyu olmayan Millet ittifakındaki küçücük sağ partilerin CHP'den 34 Milletvekili elde etmesini, Nasrettin Hoca'nın Kedi-Ciğer hikayesini anlatarak Ti'ye alan Cübbeli Ahmet Hoca, ''Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attı. 2 puanları yok CHP'den 34 milletvekili aldılar. Nasrettin hocanın kedi ciğer hikayesi. Hanım şurada ciğer vardı, ciğer ne oldu? Kedi yedi. 1 kilo ciğer vardı kedi de 1 kilo eder. Ciğeri kedi yediyse, kedi niye hala 1 kilo? Eğer elimdeki şey kediyse, ciğer nerede? Yok bu şey ciğerse, kedi nerede? Sen ciğeri bir yere mi verdin?  Toplamda yüzde 2 dahi oyu olmayan Deva, Gelecek, Saadet ve Demokrat Partisi toplamda CHP'den 34 Milletvekili aldı. Bizim sağcılar aldı. Ne kadar bizimse? Bu sağcılar devamlı solculara kazık atıyor ya. Bu solcular ne zaman akıllanacak? Solculara tavsiye ediyorum; aklınızı başınıza devşirin. Size de acıyorum, devamlı kazık yiyorsunuz. Kendi seçmeninizin reyini sağcılara veriyorsunuz. Siz nasıl solcusunuz? Kıyamete kadar 1 kürek ileri 2 kürek geri gidiyorsunuz. Siz sahili bulamazsınız. 162 Milletvekili çıkaran CHP, sağcılara giden Milletvekilleri ayrıldığında 128 Milletvekiline düşecek. Mevcut sayınızdan daha da geriye düştünüz. yine hiç bir ilerleme yok. Sağcılar, solculara kazık atma konusunda kendilerini geliştirmiş. Yüzde 25 oy alan CHP yine kendi oyunu aldıysa, sağdan gelen 4 partinin oyu nerede? Yani ciğer nerede?'' dedi.

 

Resim

 

 
 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cübbeli Ahmet Hoca, 14 Mayıs seçimleri, Sağ Cenah, Sol Cenah
Yorumlar
Haber Yazılımı