Bakan Pakdemirli'den MHP ve Bahçeli Açıklaması
Haber Detayı
23 Haziran 2021 - Çarşamba 11:31 Bu haber 4101 kez okundu
 
Bakan Pakdemirli'den MHP ve Bahçeli Açıklaması
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, MHP ve Devlet Bahçeli hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bakan Pakdemirli'den MHP ve Bahçeli Açıklaması

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen açılış ve kayısı hasadı törenlerine katılmak üzere Iğdır'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ak Parti ve MHP İl Teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde, MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı'nın 2023 hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN AÇILIŞ VE KAYISI HASADI TÖRENLERİ

 

Ağrı, Iğdır ve Kars illerinin bağlı olduğu Meteoroloji 16. (Iğdır) Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen açılış ve kayısı hasadı törenlerine katılmak üzere Iğdır'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, açılışını yaptığı Meteoroloji 16. (Iğdır) Bölge Müdürlüğü'nün  meteorolojik ölçüm ve gözlem açısından ülkeye önemli katkılar sunacağını söyledi. 35 bin ton taze kayısı üretimiyle Türkiye sıralamasında 5. sırada yer alan Iğdır'da kayısı hasadı törenlerine katılan Bakan Pakdemirli, Iğdır'ın yılda 5 bin ton kaysı üreterek, ülke ekonomisine 300 milyon TL katkı sağladığını söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKI TEŞKİLATLARIMIZLA 2023 HEDEFİ DOĞRULTUSUNDA İLERLİYORUZ

 

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın resmi törenlerine katıldıktan sonra Ak Parti ve MHP İl Teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde, Cumhur İttifakı'nın 2023 hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''Iğdır’a hizmet yolunda teşkilatımızla birlikte çalışıyoruz. Bölge için stratejik kapımız Iğdır en güzel şartları, hizmetleri hak ediyor. Büyük Türkiye sevdamız için birlikte ittifakımızı güçlendirmeye, 2023 hedeflerimize daha çok çalışarak ilerlemeye devam edeceğiz.'' dedi.

 

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

 

Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, MHP Iğdır İl Başkanı Ersoy İçer, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ ve Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar'ın katılımlarıyla, Ak Parti ve MHP İl Teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli hakkında önemli açıklamalarda bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''Siyasi partiler ülkemize hizmet etmek için vardır. Ancak, Türkiye'nin geleceğini kavramış, Türkiye'nin içinde bulunduğu riskleri kavramış iki parti var veya bir ittifak var. Bu ittifakın adı da Cumhur İttifakı'dır. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile belirli aralıklarla görüşerek istişarelerde bulunuyoruz. Biz ona karşı çok hürmet gösteriyoruz, onun da bizi sevdiğini biliyoruz. Sayın Devlet Bahçeli'nin FETÖ hain darbe girişimi sırasında Türkiye'nin bekası için ortaya koyduğu net duruş takdire şayandır. Türk milletimiz adına kendisine teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN NET DURUŞUYLA TÜRKİYE VE TÜRK DÜNYASI DAHA İYİ NOKTAYA GELECEK

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin risklere karşı net duruşları ve gayretlerinin, Türkiye ve Türk dünyasını taşıyacağı noktaya dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi, Iğdır İlimizde de bölmeye ve nifak sokmaya kalkışanlar var. Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyanın dört bir yanı yangın yeri ve günümüzde devam eden belirli riskler var. Ancak, Cumhur İttifakı'nı oluşturan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, risklere ve tehditlere karşı net duruşlarını sergiliyorlar. 2023 hedefleri doğrultusunda çaba gösterirken, Türkiye'nin dünya ve bölge zenginliğinde daha çok pay alacağını düşünüyoruz. Türkiye ve Türk dünyasının, 21. yüzyılda çok daha iyi bir noktaya geleceğine inanıyoruz.'' dedi.

 

MHP IĞDIR MİLLETVEKİLİ YAŞAR KARADAĞ'DAN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, ziyaretlerle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir dizi program gerçekleştirmek üzere ilimize teşrif eden Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli ve beraberindeki heyeti, Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı’nda  karşıladık. Proğram kapsamında; 3 ülkeye sınır olan, büyük bir stratejik öneme sahip Iğdır ilimizde Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğümüzün açılışını gerçekleştirdik, Akyumak Köyü’müzde, ekonomik yatırım kapsamında destek alan üreticimiz Hükümdar Arat’a ait hayvancılık işletmesini ziyaret ettik, Aralık ilçemizde bulunan Rüzgar Erozyonu sahasında incelemelerde bulunduk, İrem Bağları’ndaki Kayısı Hasadı Şenliğine katılım sağladık. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’yi İl Başkanlığımızda ağırlamaktan onur duyduk. Nazik ziyaretleri için Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.'' dedi.

 

Bir 7 kişi görseli olabilir

 

Bir 13 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Resim

 

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'METEOROLOJI 16.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ' görseli olabilir

 

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'IĞDIR VALİLİĞİ T.C.' görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, ayakta, hayvan ve açık hava görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tarım ve Orman Bakanı, Bekir Pakdemirli, MHP, Devlet Bahçeli, Yaşar Karadağ, Melekli Belediye Başkanı, Eray Coşar, Iğdır ziyareti, kayısı hasadı, Cumhur ittifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı