Ak Parti'li Doğru'dan Rüzgardan Etkilenen Üreticilere Ziyaret
Haber Detayı
28 Mayıs 2020 - Perşembe 12:21 Bu haber 2507 kez okundu
 
Ak Parti'li Doğru'dan Rüzgardan Etkilenen Üreticilere Ziyaret
AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Ceyhan ve Kozan'da rüzgardan zarar gören üreticilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti'li Doğru'dan Rüzgardan Etkilenen Üreticilere Ziyaret

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Kozan ve Ceyhan İlçeleri'nde şiddetli rüzgardan zarar gören üreticileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletirken, üreticilere olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. 

 

ABDULLAH DOĞRU'NUN CEYHAN İLÇESİ'NDEKİ ZİYARETLERİ

 

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül ile birlikte, arefe günü başlayıp iki gün devam eden şiddetli rüzgardan dolayı zarar gören üreticileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu. Bu kapsamda, Gümürdülü Mahalle Muhtarı Fatih Demirdüzen, Kıvrıklı Mahalle Muhtarı Kadir Mehli, Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı Mehmet Avran, Soysalı Mahalle Muhtarı İlkay Göçer, Tumlu Mahalle Muhtarımız Alihan Altıncı'yı ziyaret eden Abdullah Doğru, şiddetli rüzgardan zarar gören çiftçilerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, ''Ak Parti İktidarı olarak çifçilerin hep yanında olduk. Üreticilerimize desteğimiz artarak devam edecek. Yaşanan doğal afetle ilgili zarar gören çiftçilerimize çok geçmiş olsun." dedi.  

 

ABDULLAH DOĞRU'NUN KOZAN İLÇESİ'NDEKİ ZİYARETLERİ

 

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Kozan'ın Ferhatlı ve Acarmantaş Mahallelerinde aşırı rüzgâr ve sıcak nedeniyle sera ve bahçelerde mahsulü zarar gören çiftçileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi noktasında çiftçilerin beklentilerini istişare etti. Kozan’da aşırı rüzgâr nedeniyle zarara uğramış buğday tarlalarında ve ambarlarında incelemelerde bulunmak amacıyla Tepecikören Mahalle Muhtarı Mehmet Aydın, Damyeri Mahalle Muhtarı Fikret Yıldız, Zerdali Mahalle Muhtarı Davut Türksal'ı ziyaret eden Abdullah Doğru, çiftçilerin zararlarıyla ilgili kapsamlı değerlendirmelerde bulunarak, ''Narenciye bahçelerinde bu görüntüleri görünce insan üzülüyor. Meyve üstünde kalamayacak kadar afet olmuş. Önce aşırı sıcak ardından rüzgar ile yapraklar meyveler büyük hasar olmuş. Ceyhan’da erik bahçeleri tamamen bitmiş vaziyette, buğday nektarın bahçeleri aynı. Hükumet olarak ne yapabiliriz görmek için geldik. Tarsim ve Tarım ve Orman Bakanlığımız sahada çalışıyor bizde halkımızın vatandaşlarımızın taleplerini bakanlığa ileteceğiz. Adana milletvekili ve il ilçe yönetimi olarak üreticimizin yanındayız onlara moral vermek için geldik. Notlarımızı aldık bakanlığa ileteceğiz'' dedi.  

 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Abdullah Doğru, Ak Parti Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı