Ak Parti'den Devlet Bahçeli Hakkında Manidar Açıklama
Haber Detayı
27 Temmuz 2023 - Perşembe 12:06 Bu haber 2894 kez okundu
 
Ak Parti'den Devlet Bahçeli Hakkında Manidar Açıklama
Ak Parti'den, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin tespit ve uyarıları üzerine manidar açıklamalar yapıldı.
SİYASET Haberi
Ak Parti'den Devlet Bahçeli Hakkında Manidar Açıklama

15 Temmuz 2016 FETÖ Hain Darbe Girişimi gecesinde dik duruşuyla küreselcilere ve yerli işbirlikçilerine meydan okuyan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, aradan 7 yıl süre geçtikten sonra yeniden hareketlenmeye başlayan FETÖ’nün Kripto damarına dikkat çekmesi üzerine değerlendirmelerde bulunan Ak Parti MKYK Üyesi Metin Külünk ve Ak Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

AK PARTİLİ METİN KÜLÜNK'TEN DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA MANİDAR AÇIKLAMA

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 15 Temmuz 2016 gecesindeki dik duruşunu ve Hükümete desteğini görmezden gelen medya ve siyasetçilerin varlığını farkeden Ak Parti eski İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Külünk, ''Bilge tavra teşekkür ve kendimize bir hatırlatma. İlâ-yı Kelîmetullah için Nizam-ı Âlem ve Adriyatik’ten Çin Seddi’ne Turan Ülküsünün bilgesi Türkiye’nin tam bağımsız millî egemenlik davasının kolbaşısı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz 2016 gecesi kalkışılan işgal eylem planına karşı gerçekleştirdiği stratejik hamleleri yeniden görmeye ve idrak etmeye davet ediyorum herkesi. Sayın Bahçeli’nin ve dava arkadaşlarının o gösterdiği ve bugün dahi üzerinde durduğu tavrı okuduğumuzda, Türkiye’nin geleceğine erişmesi için ne ABD, ne AB, ne de başka bir mevzide yer kapmaya çalışmaksızın, sadece ve sadece kendi yolunda, kendi hattında, Ötüken’den Semerkant’a, Buhara’dan Horasan’a, Sivas’tan Ankara’ya, İstanbul’dan Saraybosna’ya çekili hatta yürümesi gerektiği hükmünü çıkarırız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlık ve beka teminatı olan Ülkücü duruşun öz temsilcisi Sayın Bahçeli’ye ve tüm Ülkücülere bu çerçevede özellikle teşekkürü borç biliriz. Yapılması gereken, bu hattan ayrılmaksızın yürümek, Hüseynî tavra lâyık olmaktır. Başka çaremiz yoktur!'' dedi.

 

MEDYA VE SİYASETÇİLERİN BAHÇELİ'Yİ GÖRMEZDEN GELMESİ HAKKINDA KUŞKULAR

 

15 Temmuz 2016 tarihine kadar Ak Parti'ye muhalif olan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin FETÖ Hain Darbe Girişiminden sonra Devletine ve Ak Parti Hükumetine destek vermesini hazmedemeyen Solak Medyanın MHP'ye yönelik karın ağrısı belli ama Cumhur İttifakını destekleyen medyaların MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin dik duruşunu görmezden gelme hazımsızlığı anlaşılabilir bir şey değildi. Günümüzde, Cumhur İttifakını desteklediği bilinen medyaların ve siyasetçilerin MHP Lideri Devlet Bahçeli ile derdi ne? MHP ve Bahçeli'nin ön planda oluşunu kabullenmeyip kıskançlık gösterenleri ayrı tutarak kuşkumuzu ifade edelim; Acaba hala Cumhur İttifakının içerisine gizlenmiş Kripto FETÖ'cüler mi var? 

 

DEVLET BAHÇELİ'DEN FETÖ'NÜN KRİPTO DAMARI FAAL UYARISI

 

11 Temmuz 2023 tarihli TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada,  FETÖ’nün kripto damarının hala faal olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''12 Eylül’de söylenen 'bizim çocuklar başardı' itirafını unutmadık. 15 Temmuz gecesi tepemizde uçuşan NATO uçak ve helikopterlerini, bunları kullanan alçak ve ahlaksızları unutmadık. Türkiye’yi içeriden çökertmek, milli bağları çözmek, devlet ve millet varlığını çürütmek için NATO oyunlarını ve küresel emperyalizmin komplolarını asla hatırımızdan çıkarmadık. FETÖ’yü başımıza bela eden azgınlaşmış Türk ve İslam düşmanlarıdır. Bizim nezdimizde PKK neyse FETÖ odur. Teröristbaşı Gülen’in Pensilvanya’dan yaka paça alınıp ülkemize iadesi bugüne kadar bir türlü gerçekleşmedi. Hala FETÖ’nün kripto damarının siyaset, bürokrasi, eğitim, ekonomi, medya ve diğer alanlarda dip dalga halinde faaliyet içinde olduğunu bilmeyen, duymayan, görmeyen kalmadı.'' demişti.

 

AK PARTİLİ METİN KÜLÜNK'TEN FETÖ'NÜN HAREKETLENMEYE BAŞLAMASINA YÖNELİK UYARI

 

15 Temmuz 2016'a Türkiye'yi ele geçirmeye çalışan FETÖ ve iltisaklı unsurlarının yeniden hareketlenmeye başladığına dikkat çeken Ak Parti eski İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Külünk, ''FETÖ 15 Temmuz hedefinden vazgeçmedi. FETÖ ve iltisaklı unsurların hareketliliğini görüyoruz. FETÖ’nün en önemli örgütlenme adreslerinden olan Üniversitelerde temizlenme şarttır. Çünkü müthiş hareketlilik içindeler. Yargı ve Güvenlik bürokrasisini göreve davet ediyoruz. Unutulmasın pişman olan FETÖ’cü yoktur çünkü örgüt hiyerarşisi zombi olmayı emreder. Üzücü bir şekilde Dindar duygusallığıyla veya benim arkadaşım diyerek, bu örgütü hala dindar arkadaşım sınırında kabul edip duygusal davranan çok sağlam bilinen insanların artık bu gafletten uyanması gerektiği kanaatindeyiz sonra vakit çok geç olacak.'' dedi.

 

AK PARTİLİ MEHMET METİNER'DEN METİN KÜLÜNK'ÜN UYARISINA DESTEK

 

Ak Parti MKYK Üyesi Metin Külünk'ün açıklaması üzerine ''Sonuçta bu suçlamayı getiren kişi iktidardaki partinin, Ak Parti’mizin MKYK üyesi.'' sözleriyle, Metin Külünk'ün uyarılarına kulak verilmesini isteyen Ak Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, direnişin ve dirilişin sembolü haline gelen 15 Temmuz'un yıl dönümü etkinliklerinin sıradanlaşmasına tepki göstererek, ''15 Temmuz, direnişin ve dirilişin yıldönümü. Bir 15 Temmuz daha geçti. Tarihten bir gün olarak. Pek bir coşku göremedim. Sanırım bu gidişle giderek sıradanlaşacak. 15 Temmuz millet tarafından coşkuyla kutlanmalıydı. Ayrıca, kripto damarın siyaset başta olmak üzere diğer alanlara sızarak etkili olmasını önleyecek yeni bir mücadele konseptini belirlemek gerekir.'' dedi.

 

AK PARTİLİ MEHMET METİNER'DEN DEVLET BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNE MANİDAR DEĞERLENDİRME

 

FETÖ’nün Kripto damarının yeniden hareketlenmeye başladığına dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözleri üzerine manidar bir değerlendirme yapan Ak Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Reis 'Su uyur FETÖ uyumaz' demiş. Biz de diyelim o vakit: Uyuyanlarla yol alınmaz! Mücadele hassasiyeti olmayanlarla sonuç alınmaz! Kripto damar MHP’nin bilge lideri Bahçeli’nin dediği gibi siyaset başta olmak üzere her alanda hala aktif ise bizi uyutanlar var demektir!" dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti, MHP, 15 Temmuz, Kripto damar, Devlet Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı