Adana Valisi Demirtaş'tan Üreticilere Geçmiş Olsun Ziyareti
Haber Detayı
27 Mayıs 2020 - Çarşamba 11:35 Bu haber 2458 kez okundu
 
Adana Valisi Demirtaş'tan Üreticilere Geçmiş Olsun Ziyareti
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, rüzgardan zarar gören Gümürdülü, Dikilitaş ve Taşçı Mahallesindeki üreticileri ziyaret etti.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Valisi Demirtaş'tan Üreticilere Geçmiş Olsun Ziyareti

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana'da arife günü başlayıp iki gün süren şiddetli rüzgardan dolayı zarar gören Ceyhan'ın Gümürdülü, Kozan'ın Dikilitaş ve Yüreğir'in Taşçı Mahallesi'ndeki üreticileri ziyaret ederek, üretim alanlarında meydana gelen zararı yerinde inceledi.

 

VALİ DEMİRTAŞ MEYDANA GELEN ZARAR HAKKINDA ÜRETİCİLERDEN BİLGİ ALDI

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Gürkan Yaşar ve ilgili temsilcilerden oluşan bir heyetle birlikte, şiddetli rüzgardan dolayı meyveleri dökülen zeytin ve erik bahçelerini ve daneleri dökülen buğday tarlalarını ziyaret ederek, üreticilerden meydana gelen zarar hakkında bilgi aldı.

 

RÜZGARDAN ZARAR GÖREN GÜMÜRDÜLÜ VE DİKİLİTAŞ'TAKİ ÜRETİCİLERE ZİYARET

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ceyhan ilçesine bağlı Gümürdülü Mahallesi ile Kozan ilçesine bağlı Dikilitaş Mahallesi’nde inceleme yaptıktan sonra yaptığı açıklamada, ''Meydana gelen şiddetli rüzgarın, ürünlerin zarar görmesine sebebiyet vermesinden dolayı üzüntü duyduk. Ceyhan ve Kozan ilçelerinde etkisini gösteren kuvvetli rüzgarın zarara neden olduğu alanlarda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerince hasar tespit çalışmaları titizlikle yürütülmektedir. Çiftçilerimize geçmiş olsun.'' dedi.

 

YÜREĞİR'İN TAŞÇI MAHALLESİ'NDEKİ NARENCİYE BAHÇELERİNE ZİYARET

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Gürkan Yaşar, Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru ile TARSİM Bölge Müdürü ve ilgili temsilcilerden oluşan bir heyetle birlikte, rüzgardan zarar gören Yüreğir ilçesine bağlı Taşçı Mahallesi’nde bulunan narenciye bahçelerini ziyaret ederek, meydana gelen zarar hakkında bilgi aldı ve üreticilere geçmiş olsun dileklerini sundu.
  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ceyhan Gümürdülü, Kozan Dikilitaş, Yüreğir
Yorumlar
Haber Yazılımı