Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Öğrencilere Çağrı
Haber Detayı
19 Mayıs 2021 - Çarşamba 10:06 Bu haber 3025 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Öğrencilere Çağrı
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, öğrencilerin kendilerini kontrol etmesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Öğrencilere Çağrı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Bilgi Ocakta eğitim platformunda düzenlenen Deneme Sınavı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, 8. sınıf öğrencilerini 23 Mayıs Pazar Günü saat :14.00'da Bilgi Ocakta eğitim platformunda yapılacak olan Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS Deneme Sınavına katılmaya davet etti.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'TAN ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulan, her kesimden insanımıza hitap eden ve büyük beğeni toplayan Bilgi Ocakta digital eğitim platformunda 23 Mayıs Pazar Günü Saat: 14.00'da Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS Deneme sınavı yapılacaktır. Adanalı 8. sınıf öğrenci kardeşlerimizin sınava son düzlükte ne kadar hazır olduklarını ölçmeleri açısından yapılacak deneme sınavı büyük bir fırsattır. Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS Deneme katılmak için 8. Sınıf öğrencilerimizin 22 Mayıs saat: 23.59'a kadar bilgiocakta.com adresinden kayıtlarını yaptırmalarını rica ederiz. Deneme sınavına katılacak tüm öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyoruz.'' dedi.

 

BİLGİ OCAKTA NEDİR?

 

BilgiOcakta; 2 ana modülden oluşan bir eğitim ve bilgi sınama sistemidir:

 

1-) BİLGİ YARIŞMASI 

 

Bilgi Ocakta eğlence modülü ile dokuz kategoride yüzlerce soruyla kendini test edebilir, genel kültürünü geliştirebilirsin. Günlük,haftalık ve aylık puan tablosuyla arkadaşlarınla ve Türkiye genelinde kıyasıya rekabete girebilir, yarışarak eğlenceye ortak olup aynı zamanda sürpriz hediyelerin sahibi olabilirsin.

 

2-) EĞİTİME DESTEK: BİLGİNİ ÖLÇ, DERSLERİ PEKİŞTİR

 

Ülkü Ocakları online eğitim modülünde lise, üniversite ve çeşitli sınav seviyelerine kadar her öğrencinin ihtiyacına uygun, uzman hocalar tarafından MEB ve ÖSYM müfredatına göre hazırlanmış sınava yardımcı sorular sayesinde okulda gördüğün dersleri test çözerek pekiştirebilir doğru ve yanlışlarını test bitiminde anlık olarak kontrol edebilirsin.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, Bilgiocakta, Deneme sınavı, 8 Sınıf
Yorumlar
Haber Yazılımı