Sel Ankara'yı MHP'li Özdemir Mansur Yavaş'ı Vurdu
Haber Detayı
11 Haziran 2023 - Pazar 19:40 Bu haber 1909 kez okundu
 
Sel Ankara'yı MHP'li Özdemir Mansur Yavaş'ı Vurdu
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Mansur Yavaş'ın terörist başına güzelleme yapmaktan Ankara'ya ayıracak vaktinin olmadığını söyledi.
MHP Haberi
Sel Ankara'yı MHP'li Özdemir Mansur Yavaş'ı Vurdu

Sağanak yağmurun yağması sonrasında bir çok bölgesini sel basan Ankara'nın neden bu hale geldiği konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Ankara'yı dört yıldır yöneten Mansur Yavaş'ın, terörist başına güzelleme yapmaktan Ankara'ya ayıracak vaktinin olmadığını söyledi.

 

HER BÖLGEDE YAĞMUR YAĞAR AMA ANKARA'DA MESELE BAŞKA

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Ankara'da öğleden sonrası için kuvvetli sağanak yağış olacağına yönelik uyarısına rağmen, gerekli tedbirlerin önceden alınmamasından dolayı Ankara'nın bir çok bölgesini sel bastı. Yağış nedeniyle bir çok ev ve iş yeri su altında kaldı. Bazı cadde ve sokaklar resmen su göletine dönüştü. Sürüklenen araçlar zarar görürken, vatandaşlar korkuya kapıldı.

 

Sağanak yağışlar her dönem görülür. Ancak her yağış sonrasında yaşanan sel baskınlarının perde arkasındaki gerçek başkaydı. Normal şartlarda, Belediyelerin yetkili birimlerinin periyodik aralıklarla yağmur suyu hatlarında temizlik yapması gerekir. Tecrübeli işçilerin işten çıkarıldığı belediyelerde, bu temizliği akıl edecek personel sayısı yok denecek kadar azaldı. Ankara'da başka bir vahim durum var. Ankara'yı 4 yıldır yöneten Mansur Yavaş'ın, Cumhurbaşkanı adaylığı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adaylığı nedeniyle Ankara'ya ayıracak vaktinin olmadığı artık aşikar oldu. Ankara'ya vakit ayırmayan Mansur Yavaş'a, Ankaralılardan ve siyasetçilerden çok sert tepkiler geldi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR: TERÖRİST BAŞINA GÜZELLEME YAPMAKTAN ANKARA'YA BAKMIYOR

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın terörist başına güzelleme yapmaktan Ankara'ya ayıracak vaktinin olmadığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir CHP'li Mansur Yavaş klasiği daha. Kar yağar, yollar kapanır. Yağmur yağar, her yeri su basar. Refüjlerdeki çiçek ve ağaçlar sulanmaz, kurutulur. 'Ajans akıllı' Belediye Başkanı en son terörist başına 'Bey' sıfatını yakıştırmakla meşguldü. Görünen o ki Ankara'ya ayıracak vakti yok.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İsmail Özdemir, MHP, Ankara, sel baskını, kötü yönetim, yağmur
Yorumlar
Haber Yazılımı