MHP'li Yönter Yeni Bir Mücadele Şeklinin Fitilini Ateşledi
Haber Detayı
02 Aralık 2023 - Cumartesi 10:08 Bu haber 4015 kez okundu
 
MHP'li Yönter Yeni Bir Mücadele Şeklinin Fitilini Ateşledi
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP ve Ülkü Ocaklarını hedef alanlara yönelik yeni bir mücadele şeklinin fitilini ateşledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
MHP'li Yönter Yeni Bir Mücadele Şeklinin Fitilini Ateşledi

MHP ve Ülkü Ocaklarını hedef alan ihanet cephesine peş peşe açıklamalar yaparak cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, dün gece bir açıklama yaparak yeni bir mücadele şeklinin fitilini ateşledi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER MHP VE ÜLKÜ OCAKLARINI HEDEF ALANLARA AYAR VERMİŞTİ

 

Geçen hafta Kurtların dağlardan ovaya inişini gösteren bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşırken yaptığı açıklamada, ''Köyümde kurtlar sahaya indi… Gerisini çakallar düşünsün!'' diyerek, MHP ve Ülkü Ocaklarına yönelik saldırılarını son zamanlarda arttıranlara ince ince ayar veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Kurtların dağlardan ovaya inişini gösteren aynı videoyu bugün tekrar paylaşarak, ''Milliyetçi Hareket Partisi ile Ülkü Ocakları’nı sistemli ve sürekli saldırı altında tutan iç ve dış ihanet cephesine (FETÖ-PKK vb.) ve bu cepheyle irtibat, iltisak ve ilişki halinde olan alçaklara karşı bir adım geri atarsak gök girsin kızıl çıksın. Yastığımız mezar taşı, yorganımız da kan olsun.'' demişti.

 

MHP'Lİ YÖNTER'DEN MÜCADELEYE DESTEK OLUNMASI NOKTASINDA MANİDAR GÖNDERME

 

MHP ve Ülkü Ocaklarına yönelik saldırılarını sürdüren ihanet cephesine karşı verdiği mücadeleden asla geri adım atmayacağının altını çizerken, alakası olmayan bir konuda açıklama yaparken bile aynı mücadeleye yönelik mesajlar veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''Fırtınalı havalarda bizimle kalan insanlara değer verelim. Zira güneşli bir günde bütün kumsallar tıka basa doludur. Zor günleri er kişi, iyi günleri de herkes paylaşır.'' diyerek, girişilen çetin mücadeleye destek olunması noktasında muhataplarına göndermelerde bulunmuştu.

 

MHP'Lİ YÖNTER YENİ BİR AÇIKLAMA YAPARAK MEYDAN OKUDU

 

MHP ve Ülkü Ocaklarını hedef alan ihanet cephesine peş peşe açıklamalar yaparak cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in paylaşımları, binlerce MHP'li ve Ülkücünün desteğiyle sosyal medyada gündem olmuştu. MHP'li Yönter'in paylaşımları karşısında çılgına dönen Türk düşmanları akla hayale gelmedik iftiralarına devam etti.

 

Tüm bu gelişmeler üzerine dün gece bir açıklama yaparak yeni bir mücadele şeklinin fitilini ateşleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çevremize yuvalanmış haşaratlar ve dışımıza konuşlanmış hainlerle haklı ve haysiyetli mücadelemiz and olsun sonuna kadar sürecek. 'Fevkalade zaferlerimiz olmayabilir; fakat içinden sağ çıkmayı başardığımız yenilgilerimizle sizi şaşırtacağız.' Bekleyin!'' dedi.

 

MHP'li İzzet Ulvi Yönter'in son yaptığı açıklama üzerine harekete geçen yüzlerce MHP ve Ülkü Ocakları mensubu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin daha önce kullandığı sözler ve kendi yorumlarıyla yeni mücadele şekline destek açıklaması yaptı.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN SÖZLERİYLE MHP'Lİ YÖNTER'E DESTEK VEREN MHP'Lİ VE ÜLKÜCÜ İSİMLER

 

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Burak Kılıç ve MHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin daha önce kullandığı, ''Kervanımızı taşlayan olursa, yolumuza çıkan bulunursa, tekerimize çomak sokmak için fırsat kollayan görülürse, buradan hepsini uyarıyorum, sanmasınlar kapandı kara kaplı defterler, bir gün mutlaka ödenecek en ağır bedeller.'' sözleriyle, MHP'li İzzet Ulvi Yönter'e destek verdi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin daha önce kullandığı sözleri sosyal medya hesabından paylaşarak, MHP'li İzzet Ulvi Yönter'e destek veren diğer yöneticiler ise şöyle dedi:

 

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kadir Ensar Ejder, ''Her akşamın bir sabahı, her yokuşun bir inişi, her zorluğun bir kolayı, her kahrın da bir lütfu olacaktır.''

 

Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Muhammet Suad Uzun, ''Dalımızı kıranın ağacını kökünden söküp atacağız Allah’ın izniyle!''

 

Fatih Ülkü Ocakları eski Başkanı ve MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Coşkun, ''Varsın hainler iş birliği yapsınlar, Varsın çıkarcılar güç birliği yapsınlar, Biz hepsine yeteriz, hepsinin bileğini tek başımıza bükeriz.''

 

MHP'Lİ YÖNTER'E YORUMLARIYLA DESTEK VEREN MHP'Lİ VE ÜLKÜCÜ İSİMLER

 

MHP'li İzzet Ulvi Yönter'e yorumlarıyla destek veren yüzlerce MHP'li ve Ülkücü sosyal medya kullanıcılarından bazıları da şöyle dedi:

 

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy, ''Maneviyat bahçemize dadanmış domuz sürülerini, sırtlanları, kurnaz tilkileri, hain köpekleri, leş kargalarını, canımızı, kanımızı, değerlerimizi, zenginliklerimizi emmeğe yeltenen sülükleri, asalakları silkeleyeceğiz.'' dedi.

 

Beşiktaş Ülkü Ocakları eski Başkanı ve Türk Dünyası Girişimci İş Adamları Derneği Disiplin Kurulu Üyesi Saffet Demirbaş, ''Bizler benliğimizi ülküdaşlık hukukunun varlığında çürüttük. 1'in bir daha iki değil teşkilat ettiğini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden 1'in arkasında sıfırız. Biz büyük bir aile, çok büyük bir teşkilatız. Zulümle geçemez gemi denizi, Batırmazsak bize yazıklar olsun. Suçsuz yattığımız zindanda sizi, Yatırmazsak bize yazıklar olsun.'' dedi.

 

Yusuf Vedat Hügül, ''Bir gün dahili ve harici bedbahların hedef almaktan vaz geçtiği  vatan millet ve dava düşmanlarınca risk olarak görülmeyen adamlar yapma bizi ya rabim. Fevkalede zaferlerimiz olmaya bilir fakat sağ çıkmayı başardığımız yenilgilerimizin devamını nasıp et.'' dedi.

 

Serdar Sümer, ''Şehit kanları ile yoğruldu bu dava. Kim ki Ülkücü hareketin dava adamlarını iğrenç iftira ve saldırılar ile sindirebileceğini sanıyorsa yanıldığını Türk Devletine hesap verirken anlayacaktır! Can vermekten geri durmayanları tehditlerle korkutamazsınız!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İzzet Ulvi Yönter, MHP ve Ülkü Ocakları, saldırılar, mücadele
Yorumlar
Haber Yazılımı