Abdullah Ağar'dan Tarım ve Hayvancılık Uyarısı
Haber Detayı
19 Temmuz 2020 - Pazar 13:54 Bu haber 68389 kez okundu
 
Abdullah Ağar'dan Tarım ve Hayvancılık Uyarısı
Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Tarım ve Hayvancılıkta Millileşerek sanayileşme konusunda uyarılarda bulundu.
EKONOMİ Haberi
Abdullah Ağar'dan Tarım ve Hayvancılık Uyarısı

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, coronavirüs salgını dolayısıyla insanların çalışamayıp açlıkla sınanması konusunda değerlendirmeler yaptığı açıklamasında, coronavirüs salgını sonrası Tarım ve Hayvancılıkta  sanayileşmenin önemli hale geldiğini belirterek, Türkiye'nin Tarım ve Hayvancılıkta Millileşerek sanayileşmesi gerektiğini söyledi.

 

TARIM VE HAYVANCILIKTA MİLLİLEŞEREK SANAYİLEŞMELİYİZ

 

Özellikle coronavirüs salgını sonrasında, dünyaki gıda savaşlarının çok boyutlu bir hale geldiği ve hala GDO'lu gıdaların tüketilmeye devam edildiği bir ortamda, gıda konusunda Millileşme vurgusu yapan Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Salgından çıkartılacak en önemli derslerden biri: İstikrarın temel unsuru TOK’luktur. Aç kalan insanlar birbirini ve devleti yer. Tarım ve hayvancılık stratejik sektördür. En az Hollanda kadar olmak zorundayız. Tarım ve hayvancılıkta sanayileşme. Ama! Millileşerek Sanayileşme.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Tarım ve Hayvancılık, Millileşerek Sanayileşme, Milli Sanayi, Gıda, Coronavirüs, Covid 19, uyarı
Yorumlar
Haber Yazılımı