MHP'li Yıldırım'dan Muhalefetin Fatihlerine Gönderme
Haber Detayı
11 Haziran 2023 - Pazar 12:29 Bu haber 3986 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım'dan Muhalefetin Fatihlerine Gönderme
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP ve Ülkücü düşmanlığı yapan iki Fatih'e seçimlerin galibinin MHP olduğunu ittiraf ettirdiklerini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım'dan Muhalefetin Fatihlerine Gönderme

Önder Kahveci'nin yeniden Genel Başkan seçildiği Türkiye Kamu-Sen 1. Olağanüstü Genel Kurulu'nda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, 2023 seçim sonuçlarını değerlendirdiği konuşmasında, MHP ve Ülkücü düşmanlığı yapan Fatih Altaylı ve Fatih Portakal'a seçimlerin galibinin MHP olduğunu ittiraf ettirdiklerini söyledi.

 

YAŞAR YILDIRIM: MHP DÜŞMANI İKİ FATİH'E SEÇİMLERİN GALİBİNİN MHP OLDUĞUNU İTİRAF ETTİRDİK

 

MHP ve Ülkücü düşmanlığı yapan iki Fatih'e seçimlerin galibinin MHP olduğunu söylettirdiklerini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''2023 seçimleri, son yüzyılda Türkiye'nin en önemli seçimiydi. Her seçimin kendine göre bir misyonu vardır. Bu seçim öyle bir seçim oldu ki, siyah ile beyazın seçimi oldu, arada gri renk yoktu, gri rengin tonları da yoktu. Elhamdülillah bu seçimin galibi, MHP'ye düşman olan iki Fatih tarafından ilan edildi. Birisi Fatih Altaylı diğeri de Fatih Portakal. Bunlar MHP ve Ülkücü Hareket'i hiç sevmezler, hazzetmezler, düşman bellerler. ama bunların ikisine de bu seçimin galibi MHP'dir dedirttik. Doğrumu doğru. Siyasette bu seçimin galibi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. İttifaklar da bu seçimin galibi Cumhur İttifakı’dır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise bu seçimin galibi Cumhur İttifakı’nın adayı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Seçim böyle noktalanmıştır. Tabiri caizse iki tane meydan muharebesinden beraber çıktık. Bu seçimin kahramanları da sizlersiniz. Başta Kamu-Sen'in Sayın Genel Başkanları ve Teşkilat Başkanlarına hepinize çok teşekkür ediyorum. Seçimlerin başlamasından bitimine bir saat kalıncaya kadar biz sizlerin desteğini gördük. Bu başarıyı getirdi.'' dedi.

 

MHP KAMU-SEN'E DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEK

 

Yeniden Genel Başkan seçilen Önder Kahveci'yi tebrik ettiği konuşmasında MHP'nin Kamu-Sen'e destek olmaya devam edeceğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Türkiye Kamu-Sen bizlerin gözbebeğidir. Kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri konusunda ortaya koyduğunuz tavır ve duruş ile her zaman milli ve güzide bir sivil toplum kuruluşu olan Kamu-Sen’in devletinden ve milletinden yana aldığı tavır da her zaman çok değerlidir. Kurulduğu 31 yıldan beri ortaya koyduğu tavır ve duruşla Türk memurunun gönlünde taht kuran Türkiye Kamu-Sen bugün yine Ankara’da bir şölene imza atmaktadır. Hem masada hem sahada bugüne dek sayısız kazanıma imza atan işte bu teşkilat ve bu teşkilatın mensuplarıdır. Bizler sizlerin her zaman desteği olmaya devam edeceğiz. Kamu çalışanlarının haklarının iyileştirilmesi için MHP her zaman üzerine düşen görevi yerine getirdi ve getirmeye devam edecek. Bu vesileyle, konfederasyonunuzun Olağanüstü genel kurulunu tebrik ediyor, tüm kamu çalışanları ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.'' dedi.

 

HDP İLE YOL YÜRÜYENİN SONU FELAKETTİR. KANDİL'E BAHAR GELMEDİ

 

2023 seçim sonuçlarına göre Cumhur İttifakı ve karşısındaki muhalif ittifakın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde, 'HDP ile yol yürüyenin sonu felakettir. MHP'siz Türkiye'de hiçbir şey olmaz'' diye bir seçim sonucu çıktı. Biraz önce Önder Kahveci, ''Biz Kandil'in yanında olmadık.''dedi. Erkan Haberal'ında bir sözü vardı; 'Size söz Kandil'e bahar gelmeyecek.' Evet o söz yerine geldi ve Kandil'e bahar gelmedi. Muhalefetin sonunun hüsran olduğunu gördük. Kendini en pislik yerine koydular mu koydular. Her türlü lafı söylediler mi söylediler. İyi Parti'nin sövülmedik hiçbir yeri kalmadı ama ondan sonra yine bölüşüm başladı. Sonu hüsran. Seçimlerde görüldü. Öyle bir sonuç çıktı ki yüzde 52,5 oy alındı. MHP'nin seçimlerdeki fonksiyonu açık açık görüldü. İki ittifak vardı. İttifakların birisini dağıttık. Meral Akşener'in partisinin mensupları 'bizim ittifakımız bitti' diyorlar. Bizim ittifakımız devam ediyor. Bizim ittifakımızın Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı olmuştur. Muhalefet kime güvendi? 'LGBT'liler böyle, cinsi sapıklar böyle, bunların bu kadar gücü var' diye seçime girdiler. Seçimin sabahı, bu tezin sahibi Kemal Kılıçdaroğlu, 'Milliyetçilik yükselmiş o zaman ben u dönüşü yapıyorum vatanını seven yanıma gelsin' dedi. Onlar hüsrana uğradı biz yolumuza devam ediyoruz. Bugün Türk Birliğini kuruyoruz. Türk Birliğini istemeyen Milliyetçi olmaz. Türk Milliyetçisi, Türk Birliği'ni ve Turan'ı ister. Biz Turancı olarak yetiştik, büyüdük. Börkü giyelim, elimize kılıcı kalkanı alalım, sadağı ve oku da koyalım biz Turancıyız. Arkadaşlar, Turancılık Türk Birliği'ni kurmaktır. Bundan 15 gün önce, Türk İMF'si de denilen İstanbul merkezli Türk Birliği para fonu kuruldu.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yaşar Yıldırım, Kamu Sen, Önder Kahveci, seçimin galibi
Yorumlar
Haber Yazılımı