Süleyman Soylu'dan Devlet Bahçeli Hakkında Açıklama
Haber Detayı
25 Eylül 2023 - Pazartesi 17:18 Bu haber 2433 kez okundu
 
Süleyman Soylu'dan Devlet Bahçeli Hakkında Açıklama
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Süleyman Soylu'dan Devlet Bahçeli Hakkında Açıklama

Mesnetsiz iddialarla kendisini hedef alanlara tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kendilerine; devlete ve millete hizmet etmenin şerefini ve izzetini bugün bir kez daha yaşattığını söyledi. 

 

SÜLEYMAN SOYLU'DAN KENDİSİNİ HEDEF ALAN MEDYALARA TEPKİ

 

Mesnetsiz iddialarla kendisini hedef alan medyanın haberini 8 Eylül 2023 tarihinde sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösteren eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Operasyon çocukları devrede. Görev yaptığımız dönem boyunca  iftiradan, itibar suikastinden beslenenler paydaşlarıyla intikam süreci yönetiyorlar. Aynı 'medya', aynı 'kaynaklar'. Bu istikrarlı iftira düşkünleri için suç duyurusunda bulunacağız.'' demişti.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN SÜLEYMAN SOYLU'YA TAM DESTEK

 

Zillet İttifakının hizmetkarlığına soyunan görevli provokatörlerin sözde uzman, yorumcu ve gazeteci sıfatıyla eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Televizyon ekranlarından hedef almaya devam etmesi üzerine açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Özellikle bir adli vakıa üzerinden devamlı surette eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ve bakanlık dönemine ilişkin mesnetsiz iddialarda bulunanların potansiyel bir rövanş alma gayesine heves ettikleri elbette dikkatli ve uyanık gözlerden kaçmamaktadır. Sayın Soylu 2016 yılından 2023 yılına kadar üstlendiği bakanlık sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmiş bir devlet ve siyaset insanıdır. Böylesi bir vasfa haiz olması münasebetiyle, kaldı ki terörle mücadelede üstün başarılara imza atması vesilesiyle muarız cephede birikip de kuyruk acısı olanların şedit ve şekavet tonu ağır saldırılarına maruz kalmaktadır. FETÖ, PKK ve gayri meşru çevrelerle derin bağ ve bağlantıları tevsik veya teyit edilmiş köksüzlerin Sayın Soylu’yu orantısız ve onursuz suçlamaları geçmişte ne kadar doğru işlerin yapıldığını aynısıyla belgelemiştir. Bilmeyenler için tekrar ifade etmeliyim ki, Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla MHP vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu’nun sonuna kadar arkasındadır.'' diyerek, hedef alınan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sahip çıktı. 

 

SÜLEYMAN SOYLU'DAN DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

 

Geçmişten bu yana kendisine destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkemize, devletimize ve milletimize hizmet etmenin şerefini, izzetini bugün bir kez daha bize yaşatan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli büyüğüme saygılarımı sunuyorum. Allah başımızdan eksik etmesin. Allah razı olsun.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Süleyman Soylu, MHP, Devlet Bahçeli, MHP Arkasında, teşekkür
Yorumlar
Haber Yazılımı