MHP'li Yalçın'dan Yerel Seçim ve Çağlayan Saldırısı Açıklaması
Haber Detayı
06 Şubat 2024 - Salı 14:32 Bu haber 2151 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Yerel Seçim ve Çağlayan Saldırısı Açıklaması
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Yerel Seçim ve Çağlayan Adliyesine yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Yerel Seçim ve Çağlayan Saldırısı Açıklaması

MHP İstanbul İl Başkanlığında Yaklaşan Yerel Seçimlere ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, muhalif belediyelerin kötü hizmet performansına PKK ve DHKP-C’nin siyasi kanatlarına verilen affedilmez tavizlerin eklenmesinin, İstanbul Çağlayan Adliyesine bugün yapılan silahlı saldırı sonucunu doğurduğunu söyledi. 

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN YEREL SEÇİM VE ADLİYE SALDIRISINA YÖNELİK DEĞERLENDİRME

 

Türkiye’de 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Mahallî İdareler Seçimleri, emanetin başarısız ve beceriksiz ellerden alınarak liyakat ehline teslim ve tevdi edileceği bir dönemin başlangıcı olacaktır. Millî değerlerimizle savaşmayı, kutsallarımıza dirsek atmayı siyasi gelenek hâline getiren CHP, bir seçim dönemi boyunca halka hizmete de sırt çevirmiştir. CHP’nin elindeki metropol kentlerimizde gündelik hayat, belediyecilik açısından bir sorunlar yumağına dönüşmüştür. Siyasi endişelerle bölücü terör örgütünün militanlarına kadroların tahsis edildiği İstanbul’da belediye, hizmet kıtlığına ve borç batağına sürüklenmiştir.

 

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyük kentlerimizde CHP’li belediyelerce bir seçim dönemi boyunca ortaya konan kötü hizmet performansına PKK ve DHKP-C’nin siyasi kanatlarına verilen affedilmez tavizler eklenince, İstanbul’da Çağlayan Adliyesine bugün yapılan silahlı saldırı sonucunu doğurmuş ve sandıkta bir millî irade operasyonu kaçınılmaz olmuştur. 

 

CHP, öteden beri kendi yağıyla kavrulmak, millete kendi gücü ve kendi imkânlarıyla hizmet sunmak yerine başka mahfillere yaslanmayı alışkanlık hâline getirmiştir. Ama artık deniz bitmiş, kara görünmüştür. Maskeler düşmüş, asıl suretler açığa çıkmıştır. Yoldaşları, kaderdaşları birer birer CHP’yi terk etmiştir. Bordasından su alan gemi, batmak üzeredir. Üstelik dümende çaylak ve üstelik emanetçi bir genel başkan vardır.

 

Mevcut belediyeleri kendi öz kaynaklarıyla yeniden kazanamayacağını bilen CHP, can havliyle bölücü terör örgütünün siyaset kayığına sarılmış ama kaypak bedenine tutunamamıştır. Kendi tabanını bile rahatsız eden türlü tavizler ve ayrıcalıklarla yanında tutmaya çalıştığı, ancak bir türlü yaranamadığı siyasi partiler; artık CHP’yi terk etmişlerdir. Umut bağladığı masa arkadaşları tarafından ortada bırakılan CHP, çaresiz, alternatif üretmekten aciz ve muallak vaziyettedir.

 

Milletimizse CHP’nin belediyecilikte yol açtığı yaman karmaşaya hitam vermek için 31 Mart’ı iple çekmektedir. Milletimizin tanıdığı bir dönemlik deneme süresi çoktan dolmuş, emanetin ehline teslim vakti yaklaşmıştır. 31 Mart Yerel seçimlerine doğru, Cumhur İttifakı için ufukta yeni bir dönemin ışıkları parlamaya başlamıştır. Aziz milletimiz, Yerel Seçimlerde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere metropol kentlerimizi yeniden Cumhur İttifakı adaylarının emin ellerine teslim edecektir. Çünkü Cumhur İttifakı istikrar ve güven demektir. Cumhur İttifakı, sözünde durmak demektir. Cumhur İttifakı; milletin ta kendisi, millî iradenin inikâsıdır.

 

MHP, Cumhur İttifakının itimat telkin eden bir üyesi olarak üzerine düşen görev ve sorumluluğu sahada bütün kadrolarını seferber ederek yerine getirmektedir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda İstanbul ve Ankara’da oluşturulan Bölge Çalışma Komisyonları, Yerel Seçimlerle ilgili faaliyetlerini “CUMHUR BİZİM, TÜRKİYE HEPİMİZİN” teması altında büyük bir iştiyak ve coşkuyla yerine getirmektedir. 31 Mart 2024’te zafer bizim olacaktır.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Semih Yalçın, yerel seçimler, Çağlayan Adliyesi, saldırı
Yorumlar
Haber Yazılımı