İmamoğlu Eski Belediye Başkanı Adamhasan'dan Tepki
Haber Detayı
05 Nisan 2021 - Pazartesi 15:26 Bu haber 14178 kez okundu
 
İmamoğlu Eski Belediye Başkanı Adamhasan'dan Tepki
MHP'li İmamoğlu eski Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Muhtıra niteliğindeki bildirinin siyasi ayağına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
İmamoğlu Eski Belediye Başkanı Adamhasan'dan Tepki

104 emekli Amiralin imzaladığı Muhtıra niteliğindeki bildiriye tepki gösteren İmamoğlu eski Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Türkiye'de yapılan darbelerin bir siyasi ayağı olduğu gibi Muhtıra niteliğindeki bildirinin de bir siyasi ayağı olma ihtimalinin gözardı edilmemesi gerektiğini belirterek, geniş çaplı bir araştırma yapılmasını istedi.

 

MUHTIRA NİTELİĞİNDEKİ BİLDİRİ KÜRESEL SALDIRILARIN BİR PARÇASIDIR

 

Muhtıra niteliğindeki bildiriyi Türkiye'nin gelişmesini engellemeye yönelik yapılan küresel saldırıların bir parçası olarak değerlendiren İmamoğlu eski Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önderliğinde oluşturulan Cumhur İttifakı, 2023 hedefleri doğrultusunda Türkiye'yi bölgesel güç haline getirecek hamleleri yaptıkça, küresel güçlerin Türkiye'yi engelleyici saldırıları dozunu arttırdı. 104 emekli Amiralin imzaladığı Muhtıra niteliğindeki bildiri, Türkiye'nin gelişmesini engellemeye yönelik yapılan küresel saldırıların bir parçası olarak değerlendirilmelidir. Türk Milletimize ve Devletimize karşı yapılan bu saldırıyı hep birlikte kınarken, bildiriye bulaşanların en ağır bir şekilde cezalandırlması talep edilmelidir.'' dedi. 

 

MUHTIRA NİTELİĞİNDEKİ BİLDİRİNİN SİYASİ AYAĞI ORTAYA ÇIKARILMALIDIR

 

Türkiye'de yapılan darbelerin bir siyasi ayağı olduğu gibi Muhtıra niteliğindeki bildirinin de bir siyasi ayağı olma ihtimaline dikkat çeken İmamoğlu eski Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, ''Darbelerden dolayı çok ağır bedeller ödeyen Türk Milleti, son olarak küresel bir operasyon olan 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına maruz bırakılmıştı. Türk Milletinin darbelere karşı olan tavrını anlamayanlar, Kanal İstanbul Projesi üzerinden Montrö tartışması başlatarak, Muhtıra niteliğinde bir bildiriye imza attılar. Ancak, söz konusu bildirinin altına imzasını atacağını beyan eden siyasetçiler gözden kaçmadı. 15 Temmuz'un nasıl siyasi bir ayağı olduğu düşünülüyorsa, 104 emekli Amiralin imzaladığı Muhtıra niteliğindeki bildirinin de bir siyasi ayağı olma ihtimali gözardı edilmemelidir. Dolayısıyla, bu bildirinin ardında önünde kim varsa mutlaka araştırılıp ortaya çıkarılmalıdır.'' dedi.

 

PLANLARI YIRTMAYA OYUNLARI BOZMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ

 

İmamoğlu eski Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, ''15 Temmuz hain darbe kalkışmasına karşı ilk tepkiyi gösteren ve Genel Merkez'in ışıklarını yaktırarak, Türk Milletimizin darbelere karşı Milli direncinin sembolü olan MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Muhtıra niteliğindeki bildiriyi imzalayanların cezalandırılması konusundaki önerilerine katılıyoruz. Söz konusu bildiriyle sokakların hareketlendirilmesi hedeflendiyse; plan yapanlar 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına karşı Türk Milletinin gösterdiği kahramanlığı hatırlamalıdır. Milliyetçi Ülkücü Hareket'in bir neferi olarak, Türk Milletimize ve Devletimize karşı yapılmış her hain planı yırtıp atmaya ve oyunları bozmaya hazır olduğumuzu, plan yapanlara hatırlatmak isteriz. Herkesin bir planı varsa, Cenab-ı Allah'ın da bir planı olduğu unutulmamalıdır.'' dedi.

 

Bir 1 kişi ve gülümsüyor görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İmamoğlu eski Belediye Başkanı, Gazi Adamhasan, Muhtıra niteliğindeki bildiri, 104 Amiral, siyasi ayak, darbe girişimi, küresel saldırı, MHP, Devlet Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı