MHP Adana Seçim Koordinasyon Merkezi Oluşturuldu
Haber Detayı
15 Ocak 2024 - Pazartesi 15:26 Bu haber 1629 kez okundu
 
MHP Adana Seçim Koordinasyon Merkezi Oluşturuldu
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Belediye Başkan Adayları ile yaptığı toplantıda, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev alacak yöneticileri açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana Seçim Koordinasyon Merkezi Oluşturuldu

İl Divan Kurulu Üyeleri, Teşkilat Başkanları ve Belediye Başkan Adaylarının katılımlarıyla Yerel Seçimlere yönelik istişare toplantısı düzenleyen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev alacak yöneticileri açıkladı.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN YEREL SEÇİME YÖNELİK İSTİŞARE TOPLANTISI

 

Adana’da 15 ilçenin 10’unda belediye başkan adaylarını açıklayan MHP, güçlü iddiasını sahaya yansıtmak için çalışmalara başladı. Seçim Koordinasyon Merkezi’ni oluşturan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, il divan kurulu üyeleri, teşkilat başkanları ve adayların katılımıyla düzenlediği ilk toplantıda önemli mesajlar da verdi. İl binasında Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Salonu’nda yapılan toplantıda Başkan Kanlı; birlik, beraberlik mesajı verirken, aday olarak ismi açıklanan ve açıklanmayan herkesin Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in değerli, saygıdeğer bir mensubu olduğunu kaydetti.

 

SAYIN BÜYÜĞÜMÜZ HEPİMİZE GÜVENİYOR

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tasarrufu hepimizin tasarrufu, sözü hepimizin sözü, iradesi hepimizin iradesi, kararı hepimizin kararıdır. Sayın Büyüğümüz hepimize inanıyor, hepimize güveniyor. Benim de sizlere, hepinize inancım ve güvencim tam.'' dedi.

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Cumhur İttifakı’nın hedeflenen başarıyı elde etmesi için tüm şartların değerlendirileceğini vurguladı. Belediye meclis üyeliklerinin de çok önemli olduğunu ve bunun belirlenmesinde mutlak surette liyakate dikkat edilmesi, adalet ve hakkaniyetin gözetilmesi gerektiğini anlatan Kanlı, eylem ve söylem birliğine de yine mutlak surette uyulmasının şart olduğunu bildirdi.

 

SKM’NİN TANITIMI DA YAPILDI

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İlçe Belediye Başkan Adaylarının tamamının katıldığı ilk istişare toplantısında, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev alacak İl yöneticilerini açıkladı.

 

Av. Fatih Kürşat Mert: SKM Başkanı, İbrahim Kara: SKM Genel Koordinatörü, Umut Polat: Cumhur İttifakı Koordinasyon, Av. Leyla İrem İğci: SKM Başkan Yardımcısı, Zuhal Doğru Tok: Medya Tanıtım Sorumlusu, Muhammet Çetin: Mali İşler Sorumlusu, İlhan Pehlivan: İlçe SKM Aday Koordinasyon, Merhamettin Yenigün: Lojistik Sorumlusu, Av. Burkay Dikici. Hukuk ve Eğitim Sorumlusu, İlyas Kaya: Yan Kuruluşlar Sorumlusu, Mete Palalı: Sekretarya - Bilgi İşlem Sorumlusu.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, Belediye, Seçim Koordinasyon Merkezi
Yorumlar
Haber Yazılımı