Fatih Sönmezler Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu
Haber Detayı
17 Aralık 2023 - Pazar 13:36 Bu haber 3486 kez okundu
 
Fatih Sönmezler Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu
Adana Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Fatih Sönmezler, MHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Fatih Sönmezler Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Ülkü Ocaklarında fedakarca yaptığı çalışmalarıyla Ülkücü Gençliğin gönlünde taht kuran Adana Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Fatih Sönmezler, MHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıkladı.

 

FATİH SÖNMEZLER MHP ÇUKUROVA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Kendisine destek veren kalabalık bir grup ile Mhp Çukurova İlçe Başkanı Umut Kapucugil'i ziyaret eden Adana Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Fatih Sönmezler, MHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmak için başvurusunu yaptı.

 

Aday Adaylığı başvurusunu yaptığı Mhp Çukurova İlçe Teşkilatı'nda hedefleri konusunda açıklamalarda bulunan Fatih Sönmezler, ''31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde mensubu olmaktan şeref duyduğum MHP'den Çukurova Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı olmak için başvurumu yapmış bulunuyorum. Bizler, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve ülkülerinden taviz vermeyen, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinden ve Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin emrinden ayrılmayan Milliyetçi Ülkücü Hareket'in neferleriyiz. Bilge Liderimizin 'Türk Gençliği Bizim Hasbahçemizdir' sözünü şiar edinerek, güzide İlçemiz Çukurova'nın halkına hizmet etmek ve genç kardeşlerimize umut Işığı olmak adına bir yola çıktık. Gece uyumadan gündüz yorulmadan ilçemizi karış karış gezmek suretiyle var gücümüzle çalışarak, Çukurova'nın en yüksek yerine Üç Hilal Sancağımızı dikmek için yola çıktık. Çıktığımız bu kutlu yolda; bizlere desteğini esirgemeyen başta Adana Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Cem Tutsoy olmak üzere Aday Adaylığı başvuru programımıza katılım sağlayan tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah, Yar ve Yardımcımız olsun.'' dedi.

 

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 9 kişi görseli olabilir

Bir 7 kişi ve şunu diyen bir yazı 'MHP ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANLIĞI PIP' görseli olabilir
  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Fatih Sönmezler, MHP Çukurova, Belediye Meclis Üyesi, Aday Adayı
Yorumlar
Haber Yazılımı