Bakan Uraloğlu'ndan MHP ve Devlet Bahçeli Açıklaması
Haber Detayı
11 Haziran 2023 - Pazar 14:06 Bu haber 3165 kez okundu
 
Bakan Uraloğlu'ndan MHP ve Devlet Bahçeli Açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, MHP Adana İl Teşkilatına yaptığı ziyarette çarpıcı açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Uraloğlu'ndan MHP ve Devlet Bahçeli Açıklaması

Ak Parti heyetiyle birlikte MHP Adana İl Teşkilatına ziyarette bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yedi Düvelin saldırılarına karşı Cumhur İttifakının önemli bir başarı elde ettiğini belirterek, seçimlerde MHP ve Devlet Bahçeli'nin dik duruşuna yönelik değerlendirmelerde bulundu.

 

İLK SEYAHATİNİ ADANA'YA YAPAN BAKAN URALOĞLU'NDAN MHP'YE ZİYARET

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ak Parti heyetiyle beraber MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve yönetime ziyarette bulundu. İl Başkanlık binasında gerçekleşen ziyarette Bakan Uraloğlu’nu MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Yönetimi, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte karşıladı. Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Ak Parti Milletvekilleri Sunay Karamık, Ahmet Zenbilci ve Abdullah Doğru’nun eşlik ettiği Bakan Uraloğlu’na köstekli saat, Adana şalvarı ve yeleği hediye eden Başkan Yusuf Kanlı, il binasına kazandırılan yeni hizmet alanlarını gezdirerek bilgi verdi.

 

DEVLET BAHÇELİ İLE BİRLİKTE YEDİ DÜVELE KARŞI MÜCADELE ETTİK

 

Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Salonu’nda MHP kadrosuna hitap ederken Cumhur İttifakının 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerindeki  birlik ve beraberliği ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin dik duruşuna dikkat çeken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın yönetiminde bizler, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Devlet Hocamızın duruşuyla beraber ve Cumhur İttifakı’mızdaki diğer partilerimizin destekleriyle beraber Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle iki seçim sürecini de sağ salim geçirmiş olduk. Cumhur İttifakı olarak tabiri caizse yedi düvelin saldırılarına karşı elde ettiğimiz bir başarı var. Ülkemize daha çok hizmet edeceğiz. Biz bu yükü sırtımızda, omuzlarımızda hissediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bize bunu emrediyor. İlk seyahatimizi Adana’ya yaptık. Hep beraber ekip ruhuyla, Cumhur İttifakı olarak birlikte yürümeye devam edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Sahillerdeki kırmızı renkli ve turuncu renkli illerimiz var. Ak Parti’mizle MHP’mizle, diğer partilerimizle birlikte kazandığımız yerlere inşallah Allah’ın izniyle ilaveler yapacağız. Çünkü bu bölgenin duruşu kıymetli. Buraya Sayın Cumhurbaşkanımızın, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Hocamızın verdiği önem belli. Bizler de Ulaştırma Bakanlığı olarak üzerimize düşeni  yapma gayreti içinde olacağız.'' dedi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

 

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Köprünün açılışında da birlikte olmuştuk. Sizleri tanımaktan onur ve mutluluk duydum. Üstlendiğiniz görevden ötürü sizleri tebrik ediyorum, Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum. Adana’da Cumhur İttifakı ruhunu diri tutacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Ankara’da ortaya koydukları birlik, beraberlik ruhunu, uyum ve ahengin aynısını Adana’mızda yaşatmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Abdulkadir Uraloğlu, MHP Adana, Yusuf Kanlı
Yorumlar
Haber Yazılımı