MHP'li Şanlıtürk'ten Fındık Fiyatı Hakkında Açıklama
Haber Detayı
12 Haziran 2023 - Pazartesi 19:12 Bu haber 2597 kez okundu
 
MHP'li Şanlıtürk'ten Fındık Fiyatı Hakkında Açıklama
MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, yeni sezonda oluşacak fındık fiyatı konusunda açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Şanlıtürk'ten Fındık Fiyatı Hakkında Açıklama

Cumhur İttifakının her zaman fındık üreticisinin yanında olduğuna dikkat çeken MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, deposunda bulunan fındığı satışa çıkaran Toprak Mahsulleri Ofisi’nin açıkladığı fındık fiyatı üzerinden yeni sezonda oluşacak fındık fiyatı konusunda öngörüsünü açıkladı. 

 

MHP'Lİ NACİ ŞANLITÜRK'TEN FINDIK FİYATI AÇIKLAMASI

 

Cumhur İttifakının her zaman fındık üreticisinin yanında olduğuna dikkat çeken MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cumhur İttifakı olarak fındık üreticisinin her zaman yanında olduk. Toprak Mahsulleri Ofisi’nin açıklayacağı satış fiyatının üreticinin yanında olacağına güvencimiz tamdır. MHP Ordu Milletvekili olarak fındık üreticisinin haklarını her platformda savunmaya devam edeceğiz. Açıklanacak satış fiyatının üreticimizin lehine olacağına inanıyoruz.'' dedi.

 

ŞANLITÜRK'TEN FINDIK FİYATI KONUSUNDA İKİNCİ AÇIKLAMA

 

Deposunda bulunan fındığı satışa çıkaran Toprak Mahsulleri Ofisi’nin açıkladığı fındık fiyatı üzerinden yeni sezonda oluşacak fındık fiyatı konusunda öngörüsünü açıklayan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, ''Toprak mahsulleri ofisimiz 23.000 ton levent kalite fındığı 68 TL’den satış kararı almıştır. Allah hayırlı uğurlu etsin. Güzel bir fiyat. Bu fiyatla birlikte bu sezon oluşacak fındık fiyatının da alt limiti belirlenmiş olur kanaatindeyim. Üreticilerimizden almış olduğumuz telefonlarda memnuniyetlerini ifade etmektedirler. Başta cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere;TMO Genel müdürümüz Sn.Ahmet Güldal ve çalışma ekibine teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Ordu Milletvekili, Naci Şanlıtürk, yeni sezon, fındık fiyatı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı