MHP'li Erdem: Türk Milleti Zillete Bir Ceza Daha Kesecek
Haber Detayı
13 Haziran 2023 - Salı 09:23 Bu haber 2310 kez okundu
 
MHP'li Erdem: Türk Milleti Zillete Bir Ceza Daha Kesecek
MHP 25, 26, 27 Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Türk Milletinin Zillet İttifakına bir ceza daha keseceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Erdem: Türk Milleti Zillete Bir Ceza Daha Kesecek

A Haber'de yayınlanan Cemil Barlas'ın sunduğu programda ve sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda Ekrem İmamoğlu'na ve Zillet İttifakına yönelik eleştirilerde bulunan MHP 25, 26, 27 Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, 7'li Masanın kirli işbirliğini farkettiği için 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde zilleti reddeden Türk Milletinin, 2024 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerde de Zillet İttifakına gereken cezayı vereceğini söyledi.

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM'DEN EKREM İMAMOĞLU VE ZİLLET İTTİFAKINA TEPKİ

 

A Haber'de yayınlanan Cemil Barlas'ın sunduğu programda Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştirilerde bulunan MHP 25, 26, 27 Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Ekrem İmamoğlu ile ilgili dertlerimiz var. Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde 37 vaadinden sadece 2'sini yerine getiriyor. Tamamıyla başarısız bir karne. Normal şartlarda, Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunda bir oy almaması gereken bir kişi, 'onlar gitsinde ne olursa olsun' mantığıyla hareket edenlerin oy vermesiyle seçildi. İmamoğlu, verdiği vaadleri yerine getirmeyen bir Belediye Başkanı olarak İstanbul'un başına gelmiş en büyük bir felakettir. Depremle, trafikle, otoparkla ilgili bir şey yapmadan toplu taşımaya ilişkin sözlerini tutmadan 4 seneyi geçiştiren İmamoğlu, 6'lı, 7'li masa devreye girince birden bire baş kahraman oldu.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİ ZİLLETE YEREL SEÇİMLERDE DE GEREKEN CEZAYI VERECEK

 

Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştirilerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla devam eden MHP'li Arzu Erdem, ''Bugüne kadar vermiş olduğu hiçbir vaadi tutmayan, İstanbulumuzun kar-kış, sel gibi doğal afetlerle boğuştuğu zor günlerinde tatile giden, bunu eleştirenlere de  ‘buna alışacaksınız, ben buyum’ diyen, İBB kaynaklarını diyet borcunu ödemek uğruna PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye peşkeş çekmekten geri durmayan Ekrem İmamoğlu’na; önümüzdeki yerel seçimlerde aziz milletimiz gereken cezayı verecek, emanetini geri alacaktır.'' dedi.

 

KİRLİ İŞBİRLİĞİ FARKEDEN TÜRK MİLLETİ ZİLLETİ REDDETTİ

 

7'li Masanın kirli işbirliğini farkeden Türk Milletinin 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde zilleti reddettiğine dikkat çeken MHP'li Arzu Erdem, ''HDPKK'nın desteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’nun ve yine HDPKK desteğiyle kazanılan diğer belediyelerin diyet borcu, başkan yardımcılıkları, meclis üyeleri ve müdürlükler verilmek suretiyle zillet ittifakı tarafından HDPKK'ya ödenmiştir. Milletimiz bu kirli işbirliğini suçüstü yakalamıştır. Aybüke ve Necmettin öğretmenlerimizi, askerlerimizi, güvenlik güçlerimizi şehit eden katillerin ittifak ortağı olduğu Zillete hayır demiştir. Darbeye kontrollü darbe diyen 250 şehidimizi kemiklerini sızlatan, binlerce gazimizi yaralarına tuz basan ZİLLET’i reddetmiştir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Arzu Erdem, Türk Milleti, bir ceza daha, kesecek, Yerel Seçim
Yorumlar
Haber Yazılımı