MHP'li Özdemir: Muhalefetle Birlikte Medya da Değişsin
Haber Detayı
01 Haziran 2023 - Perşembe 09:25 Bu haber 2246 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Muhalefetle Birlikte Medya da Değişsin
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, muhalefetle birlikte medyaya çöreklenen Fatih Altaylı ve türevlerinin de değişim zamanı geldiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Muhalefetle Birlikte Medya da Değişsin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerini çarpıtma gayretkeşliğine soyunan Fatih Altaylı'ya tokat gibi cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, başarısız olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun gitmesini isteyen Fatih Altaylı ve türevlerinin de değişim zamanının geldiğini söyledi.

 

FATİH ALTAYLI'DAN KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ YAZISI

 

21 yıldır her seçimde başarılı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Tek Adamlık ile suçlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun girdiği her seçimi kaybetmesine rağmen hala Genel Başkanlık koltuğunda kalmasını eleştiren Fatih Altaylı, Erdoğan’ın tek adamlığını eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendi tek adamlığını tartışmaya kapalı tutmasını manidar buldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı görevini bırakmasını isterken, onun en büyük destekleyicisi olarak kendisinin de seçim kaybedenler arasında olduğunu unutan Fatih Altaylı, medyadaki görevini bırakmayı neden düşünmüyor? Seçim kaybedişlerinin en büyük sebeplerinden birisi olarak gördüğü MHP ve Devlet Bahçeli'nin gösterdiği başarılı performansa dikkat çeken Fatih Altaylı, içindeki MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığını bir kez daha kustu.

 

FATİH ALTAYLI, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNİ ÇARPITTI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim kampanyalarındaki söylemlerini kendince alay konusu yapmaya ve çarpıtmaya çalışan Fatih Altaylı, köşe yazısında, ''Uzunca bir süredir Türkiye siyasetindeki en önemli figür Devlet Bahçeli. Çikolatalı püskevitleri ile, rakamlarla oynayarak çıkardığı manalı sonuçlar ile, hanslı, conili herkelli siyasi mesajları ile, iki keklik türküsüne getirdiği yeni yorum ile siyaseti eğlenceli hale getirip, herkesi neşelendirmesi, onun siyasetteki önemini azaltmıyor. Devlet Bahçeli bugün Türk siyasetindeki en önemli güç ve muhtemelen MHP’nin devlet içinde en etkili hale geldiği dönemin genel başkanı. Ve bu önemli siyasetçi, seçim sonrası yaptığı ilk açıklamada çok ama çok önemli ve bir o kadar da tedirgin edici bir cümle kullandı. 'Önümüzdeki günlerde çok şey değişecektir, her şey değişecektir. Öyle gözüküyor. İnşallah Türkiye değişmez.' Bahçeli böyle bir lafı boş yere etmez. Bu cümledeki 'İnşallah Türkiye değişmez' sözü hem bir tehlikeyi, hem de siyaseten çok güçlü görünmesine rağmen iktidarın güçlü ortağının bile kendini aciz hissettiği bir duruma işaret ediyor. Bahçeli’nin gördüğü bu tehlikenin ne olduğu konusunda daha açık olması, daha net konuşması gerekiyor. Seçimin hemen arkasında işaret ettiği ama 'İnşallah' ile savuşturmak istediği tehlikeli değişim ne ise toplumu buna karşı hazırlamak Bahçeli’nin işidir. Açıkçası benim de Türkiye’nin geleceği acısından öngördüğüm ve dile getirmekten bile korktuğum büyük tehlikeler, olumsuz değişimler var. Acaba onun korkuları ile benim korkularım ne kadar aynı. Söylese de bilsek. Bilsek de önlem düşünsek.'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN FATİH ALTAYLI'YA TOKAT GİBİ CEVAP: SİZ DE DEĞİŞİN

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerini çarpıtma gayretkeşliğine soyunan Fatih Altaylı'ya tokat gibi cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Sayın Genel Başkanımızın 28 Mayıs 2023 günü Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nden sonra düzenledikleri basın toplantısında, muhalefet partilerinin başarısızlığına dikkat çeken bir gazeteci arkadaşımızın sorduğu 'Muhalefet cephesinde bir değişim yaşanır mı? CHP’de bir değişim olur mu?' minvalindeki soruya verdiği cevabı farklı yönlere çekme gayretine soyunarak, kendince aslı astarı olmayan yorumlar getiren Fatih Altaylı’nın sözlerinin içi boş, manası kof, amacı bellidir. Sayın Genel Başkanımızın sözlerinin muhattapları sarihtir. Gerek 14 Mayıs, gerekse 28 Mayıs seçimlerinden önce hayal satarak insanları aldatan ve yalanlarla ikna etmeye kalkan cephede yer aldığını bildiğimiz Altaylı gibi medyaya çöreklenmiş türevlerinin de değişmesinin zamanı gelmiştir. Bundan da kaçamayacaklardır. Türkiye ne çekmişse basına bir haliyle sızmış; milletten uzak, gerçeklerden kopuk anlayışlarıyla ve tutarsız senaryolarla beşinci kol faaliyetinin kurşun askerliğini yapanlardan çekmiştir. İşte artık bu çarpık anlayış da değişmeye mahkumdur. Aziz milletimizin iradesiyle Türk Milleti Cumhur İttifakını yeniden vazifelendirilmiş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile istikrardan ve Sayın Cumhurbaşkanımız’dan yana olan desteğini yinelemiştir. Bu istikrar ortamı korunacak, önümüzdeki 5 yıl boyunca Türkiye, geride kalan 5 yıldan çok daha büyük atılımlar yaparak milli hedeflerine erişecektir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devlet Bahçeli, İsmail Özdemir, Solak medya, 28 Mayıs, seçimi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı