MHP'li Akçay'dan Seçim Gecesi Ağlayan Muhalefete Teşhis
Haber Detayı
31 Mayıs 2023 - Çarşamba 13:00 Bu haber 1362 kez okundu
 
MHP'li Akçay'dan Seçim Gecesi Ağlayan Muhalefete Teşhis
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, 28 Mayıs seçim sonuçlarına ağlayan muhalefetin sesi olan Özlem Gürses'in açıklaması üzerinden genel değerlendirme yaptı.
MHP Haberi
MHP'li Akçay'dan Seçim Gecesi Ağlayan Muhalefete Teşhis

28 Mayıs seçimlerini kaybeden muhalefet cenahının ruh halini CHP Genel Merkezinden yaptığı canlı yayınla duyuran Solak Medyanın Bülbüllerinden Özlem Gürses'in anlatımı üzerinden CHP'lilerin genel ruh haline yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, CHP'lilerin seçim öncesi ve sonrasındaki ruh halinin çelişkisine dikkat çekti.

 

SOLAK GAZETECİ ÖZLEM GÜRSES'TEN CHP'LİLERİN SEÇİM GECESİNDEKİ RUH HALİ

 

28 Mayıs seçimlerini kaybeden muhalefet cenahının ruh halini CHP Genel Merkezinden yaptığı canlı yayınla duyuran Solak Medyanın Bülbüllerinden Özlem Gürses, kendisinin de ağlayarak yaptığı açıklamasında, ''CHP Genel Merkezi'nde dün gece çok kişi ağladı. Milletvekilleri ağladı, Grup Başkanvekilleri ağladı. Oldukça gözyaşı dolu bir geceydi herkes için ama ben en çok CHP Gençlik Kolları'ndaki gençlerin ağlamasına üzüldüm." dedi.

 

MHP'Lİ ERKAN AKÇAY'DAN ÖZLEM GÜRSES ÜZERİNDEN CHP'LİLERİN HALİNE GENEL DEĞERLENDİRME

 

Gazeteci Özlem Gürses'in ağlamaklı bir ses tonuyla 28 Mayıs seçimlerini kaybeden CHP'lilerin ruh halini anlattığı haberi sosyal medya hesabından paylaşarak, CHP'lilerin seçim öncesi ve sonrasındaki ruh halinin çelişkisine dikkat çeken MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP seçimlerden önce gülüyordu ağlanacak haline, seçimlerden sonra ağlıyor gülünecek haline. Bir seçim kaybının çok ötesinde, millete ve gerçeklere yabancılaşmanın dramatik  bir sonucu olduğu kadar, bilim insanlarınca incelenmesi gereken Siyasi Psikopatolojik bir hal.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Erkan Akçay, MHP, 28 Mayıs, seçim gecesi, muhalefetin hali
Yorumlar
Haber Yazılımı