Rauf Tamer'den Bahçeli'ye Karşı Akşener ve Ortakları
Haber Detayı
01 Haziran 2023 - Perşembe 10:56 Bu haber 2941 kez okundu
 
Rauf Tamer'den Bahçeli'ye Karşı Akşener ve Ortakları
Duayen Gazeteci ve Yazar Rauf Tamer, Bahçeli'yi öven Akşener ve ortaklarını yerden yere vuran bir yazı kaleme aldı.
SİYASET Haberi
Rauf Tamer'den Bahçeli'ye Karşı Akşener ve Ortakları

Hürriyet gazetesinde yayınlanan ''MHP’ye dair'' başlıklı köşe yazısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçimlerde gösterdiği gayret ve performansa dikkat çekip Türkiye'nin bekası için iktidara karşılıksız destek vermesinden övgüyle söz eden Duayen Gazeteci ve Yazar Rauf Tamer, Devlet Bahçeli'nin hiçbir makam talep etmeden iktidarı destekleyişini överken, olmayan Başbakanlığa talip olan Meral Akşener ve ortaklarını yerden yere vurdu.

 

RAUF TAMER'İN MHP'YE DAİR BAŞLIKLI KÖŞE YAZISI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçimlerde gösterdiği gayret ve performansa dikkat çekip Türkiye'nin bekası için iktidara karşılıksız destek vermesinden övgüyle söz eden Duayen Gazeteci ve Yazar Rauf Tamer, fikriyatı her dönem iktidarda olan bir başka yapının dünyanın başka ülkelerinde olmadığını belirterek, ''Bu seçimde Devlet Bahçeli’nin gayretleri, kimsenin gözünden kaçmadı. Mitinglerdeki performansı, özel demeçlerdeki çarpıcı üslubu, Türkiye’deki bütün milli unsurları etkilemiştir. Merhum Türkeş’in 12 Eylül sonrası mahkemede hakime söylediği bir laf aklıma geliyor. Demişti ki: Biz burada yargılanıyoruz ama fikriyatımız iktidarda. O fikriyat, zaten ezelden beri iktidarda. 1923’ten beri de iktidarda. 1071’den beri de iktidarda. Puan cetvelindeki MHP oy oranları ise buzdağının su üstünde gözüken kısmıdır. Diğer ülkelerde MHP’ye benzeyen bir parti var mı acaba? Siyasette çok etkili, üstelik zaman zaman belirleyici ama karşılığında bir şey almayan ve bir şey istemeyen, tenezzül nedir bilmeyen, bambaşka bir yapı bu.'' dedi.

 

BİR BAHÇELİ'YE BAKIN BİR DE AKŞENER VE ORTAKLARINA BAKIN

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin hiçbir makam talep etmeden iktidarı destekleyişini överken, olmayan Başbakanlığa talip olan Meral Akşener ve ortaklarını yerden yere vuran Duayen Gazeteci ve Yazar Rauf Tamer, ''Bir de öbür tarafa bakar mısınız? Cumhurbaşkanı yardımcılıkları dahil, bakanlıkları, milletvekillerini, hatta olmayan bir başbakanlığı bile, nasıl kapıştılar. Nasıl parsellediler ülkeyi. Hele şu 40 milletvekili meselesi tam bir dolandırıcılık değil mi? Devlet Bey’i gönülden tebrik ediyor. MHP ahlâkı’nı alkışlıyorum. Bütün MHP’liler, alınları açık, başları dik, göğüslerini gere gere yürüsünler bu ülkede. Hepsine selam. Ayrıca Celal Adan’a özel bir selam.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Devlet Bahçeli, karşılıksız sevgi, muhalefet, siyaset, pazarlık
Yorumlar
Haber Yazılımı