Osman Diyadin Muhalefetin Yeni Stratejisini Deşifre Etti
Haber Detayı
20 Mayıs 2023 - Cumartesi 11:49 Bu haber 1763 kez okundu
 
Osman Diyadin Muhalefetin Yeni Stratejisini Deşifre Etti
Gazeteci yazar Osman Diyadin, Yuvarlak Masanın yanına Dörtgen Masa kuran muhalefetin yeni stratejisini deşifre etti.
SİYASET Haberi
Osman Diyadin Muhalefetin Yeni Stratejisini Deşifre Etti

14 Mayıs seçimlerinde hezimete uğrayan 7'li muhalif ittifakın 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur öncesine yönelik geliştirdiği Milliyetçilik stratejisi konusunda değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, Demirtaş ve Kandil'in susturulduğu, Meral Akşener'in sessiz kaldığı Sinan Oğan üzerinden geliştirilen Türk milliyetçilerini kandırma stratejisinin ayrıntılarını deşifre etti.

 

7'Lİ MUHALİF İTTİFAKIN 28 MAYIS SEÇİMLERİNE YÖNELİK STRTEJİSİ

 

14 Mayıs seçimlerini kaybeden 7'li muhalif ittifakın 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur öncesine yönelik geliştirdiği Milliyetçilik stratejisi konusunda değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''14 Mayıs son barutlarıydı. Attılar bitti. Şimdi kurusıkıya kaldılar. 28 Mayıs için de bunu atmaya başladılar. Belli ki, Üst akıl, Bay Kemal üzerinde 'yerse' diyerek son deneyini yapıyor. Hani 'Çıkmadık candan umut kesilmez' denir ya. Onlar da öyle bir şey deniyor. 6'lı Yuvarlak Masaya yeni bir Dörtgen Masa ekleniyor. Bay Kemal+Sinan Oğan+HDPKK+FETÖ Dörtgeni. Dörgen Masaya alttan destek verecek olan Ümit Özdağ ve hapisteki Selahattin Demirtaş'ın da plana uyacağı yeni bir strateji; Bir hafta önce dillendirdikleri HDPKK ve FETÖ'ye özgürlük söylemleri bir kenara bırakılacak ve Sinan Oğan'a oy veren Milliyetçi tabana göz kırpılacak. Kurusıkının adını koyalım öncelikle. 'BOZKURT KEMAL'. Yani. Açılın bir haftalık sözde Bozkurt Kemal geliyor!'' dedi.

 

DEMİRTAŞ VE AKŞENER NEDEN SUSKUN?

 

Muhalefetin Sinan Oğan üzerinden Türk milliyetçilerini kandırma stratejisine, Demirtaş ve Akşener'in sessiz kalışına dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Türk milliyetçilerini kandırmak için oluşturulan yeni strateji gereğince, terörist Selahattin Demirtaş’a iki gündür tweet attırmıyorlar. Dikkat edin kandildeki terör örgütü elemanları Bay Kemal'e destek mesajlarını büyük ölçüde kestirdiler. Çünkü Ümit Özdağ ve Sinan Oğan ile pazarlık var. Çünkü Türk Milliyetçileri sandığa damga vurdu. Acaba son bir kaç gün Demirtaş'ı  cezaevinde kim veya kimler ziyaret edip 'Özdağ ve Oğan ile görüşeceğiz. Ses çıkarmayın' diye olur aldı! İşin tuhaf yanı ise Türk Milliyetçisi geçinen Meral Akşener de suskun.'' dedi.

 

HER ŞEY OLABİLEN AMA BİR TÜRLÜ TÜRK OLAMAYANLAR ANİDEN TÜRK MİLLİYETÇİSİ KESİLDİ

 

Her şey olabilen ama bir türlü Türk olamayanların bir anda Türk milliyetçisi kesilmesine dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Öyle bir muhalefet ki. Tayyip Erdoğan hepsinin aklını başından almış! Şaşkın Ördek gibiler. Şaşkın Ördek suya kıçından dalar misali. Bir gün Muhafazakarlar. Bir gün Milliyetçiler. Bir gün İslamcılar. Bir gün HDPKK'lılar. Bir gün FETÖ'cüler. Bir gün LGBT'ciler. Bir gün Amerikancılar. Bir gün kalp işareti. Bir gün masaya yumruk. Yalan, dolan, her kılığa giriyorlar. Öcalan özgürlüğüne kavuşacak diyenlere ses çıkarma, 'Demirtaş ve Kavala cezaevinden çıksın istiyorsanız bana oy verin' de, Van mitinginde, 'Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan' diye slogan atanları susturma, sonra çık bir numaralı Türk milliyetçisi kesil. Hayatında bir kez olsun koltuğunda oturduğu Atatürk'ün en ünlü 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sözünü diyeyemeyen ve CHP'nin Altı Okundaki Milliyetçilik okunu söylemleriyle kırıp atan Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs öncesi bir anda Türk Milliyetçisi kesildi. Türk Milliyetçilerini aptal sanıyor bu gayri milli yapı! Kurt postuna bürünmüş çakalları bu millet tanımıyor mu? Bunların şerrinden, tezgahından, kumpasından Allah korusun bu milleti!'' dedi.

 

CEZAEVLERİNDEKİ SANDIK SONUÇLARI MANİDAR

 

Terör örgütü mensuplarının oy kullandığı Cezaevlerindeki seçim sonuçlarının manidarlığına dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin sözcüleri, '14 Mayıs'da sandıktan Erdoğan çıkmayacak ama Kılıçdaroğlu kazandığında HDP/PKK'lılar hapisten çıkacak' derken, Kılıçdaroğlu da Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya özgürlük istiyordu. Netice itibariyle; HDP/PKK'lıların ve FETÖ'cülerin hapis yattığı cezaevlerinde kurulan sandıklardan Kılıçdaroğlu açık ara farkla birinci çıktı. Ne kadar Milliyetçi gömleği giyersen giy gerçek olan işte bu! Takiye kurtaramaz seni Bay Kemal! Beş Şehit verdiğimiz gün, terör örgütü PKK'nın adını bile yazmadan Şehitler için taziye mesajı yazanlar, Çakal ile bir olup kuzuyu yedikten sonra çobanla oturup kuzuya ağlayan iki yüzlülerdir. Bu halk 28 Mayıstada haddinizi bildirecek!'' dedi.

 

NEREYE DÖNERSENİZ DÖNÜN DERSİMLİ KEMAL'DEN TÜRK MİLLİYETÇİSİ KEMAL ÇIKARAMAZSINIZ

 

7'li muhalif ittifakın seçimden sonra girdiği yeni şekillerin bir işe yaramayacağını belirten Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Nereye dönersen dön, nasıl çarkedersen et, nasıl U dönüşü yaparsan yap. İster bukalemun ol, ister Kurt postuna bürünmüş çakal. Bu millet, daha 10 gün önce gerçek yüzünüzü söylemlerinizle gördü. Bu saatten sonra Allah bir dediğinize inanır, gerisi takiyyeniz olarak kalır. Maskeniz düştü, boyalarınız döküldü. Hiç boşuna uğraşmayınız. 19-28 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’de sahneye koyduğunuz Bozkurt Kemal Tiyatrosu'na Türk milleti kanmayacak. Dersimli Kemal'den, Türk Milliyetçisi Kemal çıkaramazsınız. Ne demişler? Kırk yıllık kani olur mu yani.'' dedi.

 

Resim

Resim

 


  

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, muhalefetin, yeni stratejisi, deşifre, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı