Bahçeli'den Adıyaman'da Dikkat Çeken 28 Mayıs Mesajı
Haber Detayı
20 Mayıs 2023 - Cumartesi 20:13 Bu haber 1662 kez okundu
 
Bahçeli'den Adıyaman'da Dikkat Çeken 28 Mayıs Mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Mayıs 2. tur seçimlerine yönelik Adayaman'da dikkat çeken mesajlar verdi.
MHP Haberi
Bahçeli'den Adıyaman'da Dikkat Çeken 28 Mayıs Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Adayaman'da  konteyner kentte bulunan vatandaşlara hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine yönelik Adıyamanlıları coşturan dikkat çeken mesajlar verdi.

 

DÜNYANIN HİÇBİR BÖLGESİNDE GÖRÜLMEYEN BİR FELAKET YAŞADIK

 

Dünyanın hiçbir bölgesinde görülmeyen bir deprem felaketinin yaşandığını belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Çok Muhterem Adıyamanlılar, Aziz Kardeşlerim. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bundan 102 gün öncesinde, Adıyaman dahil olmak üzere 11 vatan bölgesinde büyük bir felaketle milletimiz karşı karşıya kalmıştır. Bu felaket, geçmiş dönemlerde hiçbir ülkede görülmeyen bir felaket olarak tarihe yazılmıştır. Burada 50 bini aşın vatan evladımız Şehit olmuş, 117 bine yakın vatan evladımız yaralanmış ve şu an tedavi görmektedirler. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, tedavi gören kardeşlerime acil şifalar diliyorum.'' dedi.

 

DEPREM FELAKETİNDE HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

 

Deprem felaketinde Devletin ve milletin üzerine düşeni yaptığını belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Muhterem Adıyamanlılar, öyle önemli günler vardır ki, toplum olarak çok düşünüp öönemli bir karar verme konumunda olmalıyız. Biraz evvel ifade ettim. 6 Şubat felaketinin üzerinden 102 gün geçmiştir. Bu felaketin enkazı kaldırılmış, Şehitlerimiz toprağa verilmiş, tedavi görenler Türkiye'nin birçok yerinde hastanelere yerleştirilmiş, beslenme ihtiyaçları karşılanmış, barınma ihtiyaçları önce çadırlar sonra konteynerler olarak devam edilmiş daha sonra da konutlara geçilme arefesine gelinmiş, köylerden başlayan şehirlere doğru en hızlı bir şekilde yaygınlaşan bir konut çalışmasıyla da depremin bütün felaketlerini ortadan kaldıracak bir karar içerinde olunmuştur. Bu kararı gerçekleştiren Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemidir ve bu sistemde başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere onunla beraber çalışan değerli bakanlar, Valiler, Kaymakamlar, polis kardeşlerim TSK'nın aziz mensupları, bürokratlar, halkımız millet olarak üzerine düşeni bütün özellikleri kavrayacak şekilde gerçekleştirmişlerdir.'' dedi.

 

28 MAYIS SEÇİMLERİNİN ÖNEMİ

 

28 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Dünyada 102 günde bu felaketten bu şekilde çıkan ülke Türkiye'den başka yoktur. O sebepten dolayı bu hizmetin devamında yarar vardır. Bu hizmetin devamı içinde depremle beraber Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin yeniden uygulamasına cevap verecek bir seçime de gitmektedir. Şu an bir seçim süreci yaşanmaktadır. Seçim sürecinin birinci aşaması 14 Mayıs akşamında netleşmiş, 2. aşaması 28 Mayıs'ta gerçekleşecektir. 14 Mayıs'taki zaferi, Cumhurbaşkanımızın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ve ona destek veren Cumhur İttifakı yüksek bir başarıyla elde etmiştir. Şimdi 28 Mayıs'a doğru gelinmektedir. 28 Mayıs ise mührün vurulduğu gün olacaktır. Bu mühür Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin devamını, bugüne kadar yapılan hizmetlerin aksamaması için bütün gayretlerin süreklilik kazanması, Türkiye büyüsün Türkiye yürüsün istikrar bulsun hedefleriyle bezenmiş bir zafere damga vurmak olmalıdır. İşte bu zaferi adı, 28 Mayıs'ta iki aday var ama iki aday arasında milletimizin gönlündeki aday Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yoluna devam ettirmek için, bugüne kadar yapılmış olan hizmetleri sürdürebilmek için, Türkiye'yi daha yaşanabilir ülkeye dönüştürebilmek için 28 Mayıs seçimleri çok daha önem arz eder hale gelmiştir.'' dedi,

 

28 MAYIS SEÇİMLERİNDE MÜHRÜ ERDOĞAN'A VURACAKSINIZ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Onun için Aziz Adıyamanlılar, 11 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin ortaya koymuş olduğu hizmetler çerçevesinde, burada acı içerisinde zafere mühür vuran bir vatandaş topluluğu vardır. Ve bunlar Sayın Cumhurbaşkanına 1 milyonu aşkın fazla oyla mührü vurmuştur. Şimdi ikinci mührü vurma zamanı 28 Mayıs'tır. Öyleyse mührü vurmak için mührü elinize alın koşa koşa alayınız sandığa gidin. Önünüze çıkan iki adaydan birisi var ki, o size 21 yıldan bu yana hizmet sunan ve özellikle deprem felaketinde Türkiye'yi ayağa kaldırma azim ve kararlılığıyla yeni bir Türkiye yeni bir hayatı gerçekleştirmeye çabalayan Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun için 28 Mayıs'ta mührü elinize alacaksınız, iki adaydan Recep Tayyip Erdoğan'a 'Erdoğan yoluna devam et' diyeceksin. Mührü vuracaksın 29 Mayıs İstanbul'un Fethi'nde Türkiye Cumhuriyeti'ne tekrar Cumhurbaşkanı seçilecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yola devam diyeceksiniz. Hepinize saygılar ve saygılar sunuyor, başarılar diliyorum, Allah'a emanet olun diyorum.'' dedi.

 

Bir 2 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, 28 Mayıs seçimi, Adayaman, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı