MHP'li Yusuf Kanlı: Adana'da Emaneti Geri Teslim Alacağız
Haber Detayı
30 Kasım 2023 - Perşembe 17:28 Bu haber 1928 kez okundu
 
MHP'li Yusuf Kanlı: Adana'da Emaneti Geri Teslim Alacağız
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde emaneti geri teslim alacaklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Yusuf Kanlı: Adana'da Emaneti Geri Teslim Alacağız

MHP Yüreğir İlçe Teşkilatının Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlediği Mahalle Temsilcileri İstişare Toplantısı'nda Yerel Seçimlere yönelik mesaj veren MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde emaneti geri teslim alıp Cumhur İttifakı’nın bayrağını Adana'nın burçlarına dikeceklerini söyledi.

 

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATINDAN YEREL SEÇİM ÇALIŞMASI

 

MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı, Yüreğir Kültür Merkezi’nde “Mahalle Temsilcileri İstişare Toplantısı” düzenledi. MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel’in ev sahipliğinde yapılan toplantıya MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve İl Divan Kurulu Üyeleri de katıldı. Başkan Yusuf Kanlı, yoğun katılımın olduğu, heyecanı yüksek programda mahalle temsilcileriyle tek tek tokalaştı, hâl ve hatırlarını sordu. 

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK MESAJLAR

 

İstişare toplantısında yaptığı konuşmada, kalan dört aylık sürede seçimlere çok iyi hazırlanmanın ve Teşkilat mensuplarının söylem birliği yapmasının önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Lütfen; eşimizi, dostumuzu, konu komşumuzu, hısım akrabamızı, okul ve iş arkadaşlarımızı ihmal etmeyelim, mutlaka desteklerini isteyelim. Saha çalışmalarında söylem birliği çok önemli. Bunun için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin konuşmalarını, Genel Merkezimizin ve Teşkilatlarımızın mesajlarını, çok iyi, çok sıkı takip etmemiz gerekiyor.'' dedi.

 

ADANA'DA EMANETİ GERİ ALACAĞIZ

 

31 Mart Yerel Seçimlerinde emaneti geri teslim alıp Cumhur İttifakı’nın bayrağını Adana'nın burçlarına dikeceklerini belirten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Cumhur İttifakı olarak Adana’nın yükünü almak, önünü açmak, daha çok yatırım çekmek, işsizliği en aza indirmek, trafik çilesi başta olmak üzere Adana’nın tüm sorunlarını çözmek istiyoruz. Bunun için Büyükşehir Belediyesi’ni, beraberinde on beş ilçemizi kazanmak hedefindeyiz. Bunda kararlıyız ve kıymetli vatandaşlarımızın destekleriyle mutlaka başaracağız.'' dedi.

 

MHP YÜREĞİR İLÇE BAŞKANI TAMER YÜCEL'DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

 

Yüreğir Kaçep ve Yüreğir Ülkü Ocaklarının desteğiyle ev sahipliğini yaptığı Mahalle Temsilcileri İstişare Toplantısı'nda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, ''Bir ve beraber olursak, başaramayacağımız şey, varamayacağımız hedef yoktur. Bu bağlamda, Mahalle Temsilcileri İstişare Toplantımıza katılım sağlayan tüm kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi muhafaza eylesin inşallah. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' dedi.

 

Resim

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, Adana, Yerel Seçimler, emaneti, geri alacağız
Yorumlar
Haber Yazılımı