Fulya Öztürk'ten Bahçeli ve Ülkü Ocaklarına Yönelik Açıklama
Haber Detayı
27 Kasım 2023 - Pazartesi 11:32 Bu haber 3241 kez okundu
 
Fulya Öztürk'ten Bahçeli ve Ülkü Ocaklarına Yönelik Açıklama
CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocaklarına yönelik açıklamalarda bulundu.
ÜLKÜCÜ Haberi
Fulya Öztürk'ten Bahçeli ve Ülkü Ocaklarına Yönelik Açıklama

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 9. Türk Dünyası Ödülleri Töreni'nde Yılın Televizyon Muhabiri Ödülünü alan CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşvik ve tensipleriyle düzenlenen programda ödül almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'a teşekkür etti.

 

FULYA ÖZTÜRK YILIN TELEVİZYON MUHABİRİ ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

 

Haber muhabiri olarak deprem ve diğer afet bölgelerinde, Afrika'nın yoksul ülkelerinde, Türk Askerinin operasyon yaptığı bölgelerde, İsrail'in katliam yaptığı Gazze'de, Dağlık Karabağ Savaşı'nda ve Türk Devletleri Teşkilatı toplantılarından yaptığı yayınlarla ve hazırladığı belgesel programlarıyla adından çok söz ettiren CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Karabağ Zaferi Özel Ödülü gibi yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı bir çok ödüle layık görülen muhabir olarak ön plana çıkmıştı. 

 

Görevli gittiği Suudi Arabistan'da Kabe'yi ziyaret etmesi ve Türkiye'nin Milli konularında gösterdiği Milli Duruş nedeniyle Sol Cenah tarafından sürekli olarak linç edilmeye çalışılan ancak hassasiyetleri nedeniyle Türk Milletinin takdirini kazanan Fulya Öztürk, son olarak Türk Dünyasına yönelik hizmetleri nedeniyle; İstanbul Ülkü Ocakları Başkanlığının düzenlediği 9. Türk Dünyası Ödülleri Töreni’nde Yılın Televizyon Muhabiri Ödülüne layık görüldü.

 

MHP'Lİ ABDURRAHMAN BAŞKAN'IN ÖDÜL TÖRENİNDE YAPTIĞI KONUŞMA

 

Fulya Öztürk'e Yılın Televizyon Muhabiri Ödülünü takdim eden MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, 9. Türk Dünyası Ödülleri Töreni’nde yaptığı konuşmada, ''Önce yüreğimize Üç Hilal’in ateşi düştü yandı kor oldu sehpalarla, zindanlarla sınandık kül olduk küllerinden yeniden doğduk yine Ocak olduk iyi ki Ülkü Ocaklı olduk. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım döneminde başlayıp, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başanımız Alparslan Doğan ile devam eden 9. Türk Dünyası Ödülleri Töreni’ne hepiniz hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Bizler MHP Milletvekilleri olarak, dava arkadaşlarımız, sizler ve Büyük Türk Milleti için gece gündüz çalışmazsak, ülkemiz için çaba sarfetmezsek, Liderimize ve Davamıza ihanet edersek, o koltuklar bize haram olsun, gök girsin kızıl çıksın. Bugün, Yılın Televizyon Muhabiri Ödülünü açıklamadan önce; biz onu çok önceden tanıyıp çok sevdik, kah mahallelerdeki mazlumların yanında, kah bir depremzedenin yanında, kah bir savaş alanında, onunla bilgilendik, onunla yeri geldi göz yaşı döktük, onunla dertlerimize derman olmaya çalıştık ve kendisini açıklamaktan onur duyuyorum Fulya Öztürk.'' dedi.

 

FULYA ÖZTÜRK'TEN ÜLKÜ OCAKLARINA TEŞEKKÜR

 

Sunduğu programlardaki konuşmalarının yer aldığı sinevizyon gösterimi eşliğinde MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'dan Yılın Televizyon Muhabiri Ödülünü alan Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin teşvik ve tensipleriyle düzenlenen 9. Türk Dünyası ödül töreninde Basın Hizmet kategorisinde 'Yılın Muhabiri' ödülüne layık görüldüm. Çok teşekkür ediyorum. Aldığım en anlamlı ödüllerden biriydiÖdülümü Karabağ Şehitleri’nin aziz hatırasına ithaf ediyorum. Çok teşekkür ediyorum Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım. Var olsun bir olsun Türk Dünyası.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Fulya Öztürk, 9 Türk Dünyası Ödülleri, Ülkü Ocakları, muhabir, ödül
Yorumlar
Haber Yazılımı