MHP'li Yalçın'dan Muhalefetin Cananına İki Keklik Cevabı
Haber Detayı
07 Mayıs 2023 - Pazar 20:13 Bu haber 1842 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Muhalefetin Cananına İki Keklik Cevabı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan muhalefetin Cananına manidar cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Muhalefetin Cananına İki Keklik Cevabı

Edremit ilçesinin Güre Köyü'nde geçen İki Keklik türküsünün hikayesini MHP Balıkesir Mitinginde anlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik nezaketsizce açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim'in satın aldığı Keklik hikayesini anlatarak, Cumhur İttifakının 14 Mayıs seçimlerinde Canan Kaftancıoğlu gibi hünerlerini teşhire meraklı politika kekliklerini ve başlarına topladığı yol arkadaşlarını sandığa çekip alayını birden avlayacağını söyledi.

 

SİYASET HAYATIMIZDA ÇALIM SATMAYA HEVESLİ KEKLİKLERİN ÇOK HİKAYESİ VAR

 

Keklik hikâyeleri sadece edebiyatımızda, şarkılarımızda ve türkülerimizde yaşamıyor. Siyaset hayatımızda da ötmeye, şakımaya, çalım satmaya pek hevesli kekliklerin öyküsü çok. CHP'li terörist sevici ve Marksizm artığı Canan Kaftancıoğlu kekliği de bunlardan biri... Canan Kaftancıoğlu nam siyaset kekliği, Twitter üzerinden bir güzel cıvıldayıp sesinin olanca güzelliğini(!), zekâsının olanca keskinliğini(!) sergilemiş. Aklınca da bütün öteki muhalif keklikleri başına toplamaya çalışmış.

 

YAVUZ SULTAN SELİM'İN KEKLİK HİKAYESİ

 

Rivayete göre Yavuz Sultan Selim; kuş pazarında tebdili kıyafet gezerken, hemcinslerinden çok yüksek fiyata satılan bir keklik görmüş. Neden pahalı satıldığını sorunca, "Bu keklik hepsinden güzel ötüp diğerlerini başına topluyor. Biz de o zaman topunu birden avlıyoruz." demiş. Bunun üzerine Yavuz, bahsi geçen kuşu satın almış. Uğrayacakları akıbetten öteki keklikleri korumak için de tutup kafasını koparmış.

 

CUMHUR İTTİFAKI ALAYINI AVLAYACAK

 

Biz, çalımlı siyaset kekliklerinin kafasını koparmayacağız. Ancak 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı, Canan Kaftancıoğlu gibi hünerlerini teşhire pek meraklı bilumum politika kekliklerini ve başlarına toplanan yol arkadaşlarını sandığa çekip alayını birden avlayacak.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Semih Yalçın, Devlet Bahçeli, hedef alan, muhalefet, manidar cevap, iki kekli
Yorumlar
Haber Yazılımı