MHP'li Akçay Akşener ve Ortaklarının Maskesini Düşürdü
Haber Detayı
08 Mayıs 2023 - Pazartesi 11:16 Bu haber 2588 kez okundu
 
MHP'li Akçay Akşener ve Ortaklarının Maskesini Düşürdü
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, İyi Parti ve ortaklarının HDP ile benzeşmesine dikkat çekerken, milli silahlara düşmanlık edenlere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay Akşener ve Ortaklarının Maskesini Düşürdü

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, MHP Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Güngör Dinçer ile birlikte Manisa'nın Demirci İlçesinde çeşitli programlara katılan MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile Altılı Masadaki partilerin siyasi birlikteliğiyle HDP ve İyi Parti arasındaki benzerliğe dikkat çekerken, muhalefetin İHA ve SİHA'lara olan düşmanca yaklaşımı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ ERKAN AKÇAY'IN DEMİRCİ İLÇESİNDE VERDİĞİ MESAJLAR

 

MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz'ın organize ettiği 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında, Demirci İlçesi'ndeki esnafları, STK'ları, Dernekleri ve Sendikaları ziyaret ettikten sonra Minnetler, Mahmutlar, Kargınışıklar ve Sayık Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medya hesabından ziyaretlerde verdiği mesajları paylaştı.

 

PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile Altılı Masadaki siyasi partilerin siyasi birlikteliği konusunda değerlendirmelerde bulunurken HDP ve İyi Parti arasındaki benzerliğe dikkat çeken MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''İP, FETÖ'nün desteğiyle kurulmuş, CHP ve HDP’nin desteğiyle Meclis’e girmiştir. PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile İP arasında siyasi söylem bakımından fark yoktur. HDP, terör operasyonlarına karşı çıkıyor. İP Başkanı Akşener ‘Fırat'ın doğusuna gidilecek ne olacak?’ diyerek HDP’ye destek veriyor, PKK ve YPG terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlara karşı çıkıyor. Terörist Demirtaş 'HDP, Öcalan’ın son yirmi yılını harcadığı projedir' diyor. İP başkanı 'HDP, legal ve meşru bir partidir. MHP ve AK Parti, HDP'yi şeytanlaştırdı' diyerek HDP’yi meşrulaştırmaya çalışmaktadır. HDP terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyor. İP başkanı  Akşener, terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyor, terörist Demirtaş ile kahvaltı hayalleri kuruyor. HDP, terörist başı Öcalan'a özgürlük istiyor. Dolayısıyla; İP ile HDP arasında fark yoktur. İP, PKK destekçilerini, FETÖ'cüleri, şehidimizin bacısına sövenleri, Fırat Çakıroğlu’nun katiline burs verenleri Milletvekili adayı yapmıştır. İP, terörist başı Öcalan’a özgürlük isteyen Bahadır Erdem ve Salim Ensariğlu’nu İP Genel Başkan Yardımcısı ve seçilecek sıralardan milletvekili adayı yapmıştır. bu şartlarda 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak Türk Milleti, PKK terör örgütünün uzantısı HDP ile işbirliği yapan, FETÖ'cü hainlere sahip çıkan ve Türkiye düşmanlarının taşeronluğunu yapan İP’i sandığa gömecektir.'' dedi.

 

MİNİ MİTİNGLERE DÖNÜŞEN ZİYARETLERDE MHP'Lİ AKÇAY'IN DİKKAT ÇEKEN KONUŞMASI

 

Demirci İlçesinin mahallelerinde düzenlediği programları adeta mini mitinge dönüşen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ittifaklar arasındaki farkı anlatırken asıl ittifakın CHP ile terör örgütleri arasında olduğuna dikkat çekerek, ''Cumhur İttifakı'nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün muasır medeniyetinin üstüne çıkma azmiyle Türk milletini ve üniter milli devlet olan Türkiye Cumhuriyetini yükseltme ve koruma azmi var. Cumhur İttifakı'nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milleti ve üniter milli devlet Cumhuriyetimiz var. Cumhur İttifakının karşısında yer alan muhalif ittifakın  protokolünde ise Cumhuriyeti’mizin kurucusu Atatürk’ün adı bile geçmiyor, Türk Milleti ifadesi kullanılmıyor. Atatürk'e hakaret edenlerin buluştuğu ittifakta, Atatürk'ü kullanmaya çalışıyorlar. Farklılıklardan bahsederek bölücülük yapılıyorlar. Altılı Masada yer alan küçük siyasi partiler figüranlık yapıyor, asıl ittifak CHP ile HDP ve FETÖ arasındadır.'' dedi.

 

KILIÇDAROĞLU'NUN HDP ZİYARETİ VE SAVUNMA SANAYİİNİN HEDEF ALINMASI

 

Altılı Masanın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP'ye yaptığı ziyaretin perde arkasını ve masada yer alan siyasetçilerin terörle mücadelede başarılı olan İHA ve SİHA'lara olan düşmanca yaklaşımını sorgulayan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''21. Asrın Türk Asrı olması hedefinde ilerleyen MHP ve Cumhur İttifakı, hizmetinde olduğu Türk Milletini ve Devletini terör belasından kurtarıp Türkiye Yüzyılını inşa etmeye çalışırken, Altılı Masanın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'yi bölmek isteyen PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin ayağına giderek görüşme yaptı. O ziyarette, ne görüştükleri meçhul. Onlara ne söz verdiler? Türk milleti merak ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ağzından duymak istiyor. Kılıçdaroğlu kendi şahsı adına mı HDP'ye gitti, yoksa CHP adına mı gitti? Cumhurbaşkanı Adayı olarak ilan edildikten sonra ziyaret gerçekleştiğine göre Zillet İttifakı adına HDP'nin ayağına gittiyse, bu görüşmede ne olduğunun açıklanması konusunda Meral Akşener'in de sorumluluğu vardır. PKK ve FETÖ'yü devlet yönetimine ortak etmek isteyenler, esasen Türkiye'yi Amerika ve Avrupa'nın uydusu yapmak istiyor. Bunların Türkiye'yi yönetmesi mümkün değildir. Yönetirse ne olur? Türkiye, tekrar krizlere, kaoslara, kargaşaya ve darbelere maruz kalır. Tekrar kaybolan yıllar yaşayacağız. Altılı Masadaki siyasetçilerin terörle mücadelede başarısı ispatlanan yerli ve milli silahları üreten firmayı hedef almasının nedenini burada aramak lazım. Utanmadan sıkılmadan 'İHA'lara, SİHA'lara dokunacağız' diyorlar. Tekrar söylüyoruz İHA'lara, SİHA'lara dokunan elleri kırarız." dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, MHP Manisa, MHP Demirci, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı