Ak Parti Milletvekili Çelebi Resmen Meydan Okudu
Haber Detayı
07 Mayıs 2023 - Pazar 14:21 Bu haber 2229 kez okundu
 
Ak Parti Milletvekili Çelebi Resmen Meydan Okudu
Ak Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, yeniden Milletvekili seçilse dahi istifa edeceğini belirterek resmen meydan okudu.
SİYASET Haberi
Ak Parti Milletvekili Çelebi Resmen Meydan Okudu

14 Mayıs seçimlerini kazanacaklarını iddia eden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a meydan okuyan Ak Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçilememesi halinde kendisinin yeniden Milletvekili seçilse dahi istifa edeceğini belirterek, meydan okuduğu Tuncay Özkan'dan da aynı tavrı sergilemesini istedi.

 

PARTİSİ VE İTTİFAKINA OLAN TEPKİLERİ GÖRMEYEN CHP'Lİ TUNCAY ÖZKAN'DAN İDDİALAR

 

Türklüğü Anayasa'dan çıkaracağını, Kürtçeyi ikinci resmi dil olarak kabul edeceklerini ve CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun yolundan giderek terörle mücadelede başarısı ispatlanan yerli İHA ve SİHA'lara dokunacağını açıkça dillendiren Ali Babacan'ın yer aldığı Altılı Masanın büyük ortağı CHP'nin Genel Merkezi'nden Türk Bayraklarının indirilmesine, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin destek verdiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun silah üretiminde Amerikan şirketi ile çalışabileceğini söylemesine, ittifakındaki siyasetçilerin Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya özgürlük vaadinde bulunarak HDP ve FETÖ'ye göz kırpmasına bir şey diyemeyip partisinin Atatürkçü çizgiden uzaklaşmasına rağmen hala Atatürkçülük ve Ulusalcılıktan bahseden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Kemalizmi ırkçılık olarak tanımlayan Yüksel Taşkın'ın kendisinin 2. sıradan Milletvekili adayı olduğu CHP'nin İzmir 1. bölge listesinin 1. sırasına yerleşmesine ve Kemalizmi faşistlik olarak nitelendiren Hacer Foggo'nun seçilmesi muhtemel olan İzmir 2. bölge 8. sıradan Milletvekili Adayı yapılmasına bile ses çıkaramadı.

 

FETÖ ile bağı olduğu dllendirilen İdris Naim Şahin ve bazı isimlerin CHP ve İyi Parti listelerinden Milletvekili Adayı yapılmasına tepki gösteren Atatürkçü, Milliyetçi ve Ulusalcı seçmenlerin; CHP ve İyi Parti'yi terkederek MHP ve Memleket Partisi'ne geçiş yapmasını görmezden gelen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 14 Mayıs seçimlerine yönelik tahminini katıldığı bir televizyon programında ve sosyal medya hesabından açıklayarak, ''Seçimi yüzde 54 ile ilk turda kazanacağız. Halk değişim istiyor, yeni bir başlangıca ihtiyaç var.'' dedi.

 

AK PARTİLİ ÇELEBİ'DEN CHP'Lİ TUNCAY ÖZKAN'A MEYDAN OKUYAN CEVAP

 

14 Mayıs seçimlerini kazanacaklarını iddia eden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a meydan okuyan Ak Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tuncay Özkan sana meydan okuyorum! Ben dava adamıyım. Devletimizin ve milletimizin geleceğini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetiminde görüyorum. Kendi kaderimi Cumhurbaşkanımızın kaderi ile birleştiriyorum. Cumhurbaşkanımız seçilmezse ben seçilsem de milletvekilliği yapmayacağım ve istifa edeceğim. Nefer olarak mücadele edeceğim. Sen, 'Kemal Kılıçdaroğlu seçilmezse vekillik koltuğumdan vazgeçerim' diyebilir misin? Kim dava, kim koltuk adamı görelim!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti İzmir Milletvekili, Mehmet Ali Çelebi, yeniden Milletvekili, seçilse dahi, istifa edeceğini, belirterek, resmen, meydan okudu, 14 Mayıs seçimi
Yorumlar
Haber Yazılımı