MHP'li Özdemir'den Anket Firmalarına Manidar Soru
Haber Detayı
16 Mayıs 2023 - Salı 11:12 Bu haber 1772 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Anket Firmalarına Manidar Soru
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, seçim neticelerine göre maskesi düşen anket firmalarına manidar sorular sordu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Anket Firmalarına Manidar Soru

Her seçim öncesinde olduğu gibi 14 Mayıs seçimlerinde de MHP'nin eridiğini, oy kaybına uğradığını ve baraj altında kalacağını kasıtlı olarak iddia eden anket firmalarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, seçim sonrası kafasını kuma gömerek sessizliğe bürünen anket firması yöneticilerine, seslerinin neden çıkmadığını sordu.

 

MHP'NİN ALDIĞI SEÇİM NETİCESİ, MHP VE ÜLKÜCÜ DÜŞMANLARINA TOKAT GİBİ CEVAP OLDU

 

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde yüzde 10'u aşan bir oy alan MHP, en yüksek oy alan üçüncü siyasi parti konumuna gelirken, 50 Milletvekili çıkararak TBMM'deki Milletvekili sayısını arttırdı. MHP'nin aldığı başarılı netice, MHP'nin oyunu yüzde 4'lere kadar düşüren anket firmalarını ve MHP'nin bittiği, eridiği şeklinde algı oluşturmaya çalışan siyasetçileri şoka uğratırken, tüm MHP ve Ülkücü düşmanlarına tokat gibi cevap oldu. MHP'nin aldığı netice karşısında şaşkına dönen anket firmaları, medya yorumcuları ve siyasetçiler, derin bir sessizliğe büründü.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN ANKET FİRMALARINA YÖNELİK SÖZLERİ   

 

14 Mayıs seçim sonuçlarını değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, ''MHP Türkiye genelinde çok ciddi bir başarıya ulaşmış; hain, haif ve hasmane kuşatma yarılmıştır. Aleyhimize kurgulanan algı operasyonları bozguna uğratılmıştır. Bütün oyunlar egemenliğin sahibi aziz milletimiz tarafından bozulmuştur. 14 Mayıs seçimlerinde kamuoyu araştırma şirketleri mahvı perişan olmakla kalmamış, ne kadar güvensiz, ne kadar itibarsız oldukları bir kez daha tezahür edip netleşmiştir. Sipariş anketlerle MHP'nin neredeyse dibe çakıldığını, baraj altında kaldığını, siyasi erime yaşadığını iddia eden ve bu sahtekarlığı ahlaksızca servis ederek melanet bir projeye hizmetkarlıklarını ispatlayan kamuoyu araştırma şirketleri iflas bayrağını çekmişlerdir.'' sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, her seçim öncesinde olduğu gibi 14 Mayıs seçimlerinde de MHP'nin eridiğini, oy kaybına uğradığını ve baraj altında kalacağını kasıtlı olarak iddia eden anket firmalarına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN MHP'YE ALGI OPERASYONU YAPMAYA ÇALIŞAN ANKET FİRMALARINA TEPKİ

 

ORC Araştırma, Avrasya Araştırma, MAK Danışmanlık, Konda Araştırma, MetroPOLL Araştırma, Gezici Araştırma ve PİAR Araştırma şirketlerinin isimlerini vererek, 14 Mayıs seçimleri öncesinde MHP oylarına yönelik algı oluşturmaya çalışan anket firmalarını özür dilemeye davet eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Seçimlerden sonra sesiniz çıkmaz oldu, neden? Türk Milleti’nin MHP’den yana gösterdiği irade maskenizi düşürmeye yetti değil mi? Bir kez daha MHP’ye dokunmakla çarpıldınız, kendinize hala gelemediniz. Milletimizin iradesiyle yalanlarınız, algılarınız ve pespaye tutumunuz her yönüyle ayyuka çıkmıştır. Kamuoyunu yanılttığınız için özür dileme erdemi dahi gösteremediniz, gösteremezsiniz!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İsmail Özdemir, seçim neticeleri, maskesi düşen, anket firmaları, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı