MHP'li Karakaya'dan Sözde Atatürkçülere Sert Tepki
Haber Detayı
03 Ağustos 2023 - Perşembe 13:34 Bu haber 1860 kez okundu
 
MHP'li Karakaya'dan Sözde Atatürkçülere Sert Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, vatan hainlerine demokrasi gazeli okuyan sözde Atatürkçüler'in sessiz kalmasına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya'dan Sözde Atatürkçülere Sert Tepki

Disney Plus'un Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmesine ve bu karara sessiz kalan sözde Atatürkçüler'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, söz konusu vatan hainleri olunca demokrasi gazeli okumak için sıraya giren sözde Atatürkçüler'in, diziyi yayınlamaktan vazgeçen Disney'e karşı dillerinin lal olmasının manidar olduğunu söyledi.

 

DİSNEY PLUS'UN ATATÜRK DİZİSİNİ YAYINDAN KALDIRMASINA TEPKİLER

 

ABD merkezli dijital yayın platformu Disney Plus, uzun süredir reklamını yapığı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçti. Disney Plus'un bu kararında, dizinin yayından kaldırılmasına yönelik kampanya başlatan ABD'deki bazı Ermeni lobilerinin etkili olduğu düşünülüyor. Türkiye’de 2 milyon abonesi olduğu söylenen Disney Plus'un bu kararına sosyal medyadaki Türk Milliyetçileri sert tepki gösterirken, Atatürkçülüğü maske olarak kullanan Solak Medyanın Bülbülleri, yazarlar, yorumcular, siyasetçiler ve sanatçılar, sessizliğe büründü. Tıpkı, ABD yönetiminin her yıl dillendirdiği sözde Ermeni soykırımı iddialarına karşı sessiz kaldıkları gibi.

 

MHP'Lİ MEVLÜT KARAKAYA'DAN DİSNEY PLUS'UN KARARINA SESSİZ KALANLARA SERT TEPKİ

 

Disney Plus'un Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmesine ve bu karara sessiz kalan sözde Atatürkçüler'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Söz konusu Bebek katili Apo, Selahattin Demirtaş, Sorosçu Kavala ya da bilumum vatan hainleri olunca demokrasi gazeli okumak için sıraya giren, her fırsatta Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni aciz göstermeye and içen sözde Atatürkçüler'in, Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk' adına yayınlanacak olan diziyi, yayınlamaktan vazgeçen Disney'e karşı dilleri lal olmuş durumda! Ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın, Atatürk; Vatan ve milletin seciyesidir, Milli Mücadele’nin hamisidir, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin banisidir!'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Mevlüt Karakaya, hainlere, demokrasi gazeli, sözde Atatürkçüler
Yorumlar
Haber Yazılımı