MHP'li Büyükataman: Kümesleri Aç Tavuklarla Dolu
Haber Detayı
02 Ağustos 2023 - Çarşamba 19:44 Bu haber 1537 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Kümesleri Aç Tavuklarla Dolu
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, muhalefet kümesinin koltuk hayaliyle yanıp tutuşan aç tavuklarla dolu olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Kümesleri Aç Tavuklarla Dolu

Yerel yönetimlerdeki başarısızlıklarını ve parti içindeki koltuk kavgalarını örtbas etmek için iz azdırarak MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi hedef alan CHP sözcüleri ve milletvekillerine tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, kimin kime çelme taktığı belli olmayan muhalefet kümesinin koltuk hayaliyle yanıp tutuşan aç tavuklarla dolu olduğunu söyledi.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN CHP'YE MANİDAR TEPKİ 

 

Yerel yönetimlerde şehirlerimize hizmet etmek yerine zillet ittifakının sonu gelmeyen kavgaları içerisinde birbirine çelme takma yarışına giren, asli görevini unutup yabancı büyükelçilerden randevu kovalayan, belediye kadrolarında PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye kontenjan veren CHP’li belediyelerin vizyonsuzluğu saklanamaz bir gerçek olarak ortadadır.

 

Ayrıca en ufak bir kar yağışında, yağmur yağışında CHP’li belediyelerin rezilliği defalarca ortaya çıkmıştır. Hal böyleyken CHP sözcüsü Faik Öztrak ve CHP milletvekillerinin hadsiz sözlerle Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alması düpedüz pişkinliktir.

 

Vatandaş karla mücadele ederken kendi tatile giden, terörle iltisaklı şahısları belediyelerde istihdam eden, cumhurbaşkanı yardımcısı olma hevesiyle belediye hizmetlerini durdurup siyasi ikbal peşinde koşan ve milletimizin hakkı olan belediye imkânlarını Zillet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına peşken çeken belediyelerin üzerinden elbette zilletin gölgesi kalkmalıdır. Şehirlerimiz merkezi yönetimle uyum içerisinde, üretken belediyecilik anlayışına ve hizmete kavuşmalıdır.

 

31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi; mevcut belediye başkanlıklarımızı koruyarak bunun üzerine yenilerini ekleyecek, Cumhur İttifakı; belediyelerin zilletin elinde ziyan olmasına son verecek ve milletimizi hak ettiği hizmetle buluşturacaktır. Büyük Türk milleti 14 ve 28 Mayıs’ta Türkiye’yi zillete nasıl teslim etmediyse; 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde de üzerine karabasan gibi çöken CHP’nin zillet belediyeciliğinden kurtulacak ve Cumhur İttifakı ile Türkiye Yüzyılına yakışır belediyecilik anlayışına kavuşacaktır.

 

Aziz milletimiz bu yükü sırtından atacak ve iradesini siyasi ikbal kavgalarına peşkeş çekenlere haddini bildirecektir. CHP sözcüleri ve milletvekilleri öncelikle parti içindeki koltuk kavgalarını, vatandaş hizmet beklerken kulislerden kafasını kaldıramayan belediye başkanlarını ve kimin kime çelme taktığı belli olmayan kümeslerindeki kavgayı milletimize açıklamalıdırlar. Zira kümesleri koltuk hayaliyle yanıp tutuşan aç tavuklarla doludur.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmet Büyükataman, muhalefet, kümesi, koltuk hayali, aç tavuk
Yorumlar
Haber Yazılımı