MHP'li Kanlı: Ülkücüler Bahçeli'yi Vatandaşlar Devleti
Haber Detayı
17 Haziran 2023 - Cumartesi 15:30 Bu haber 1578 kez okundu
 
MHP'li Kanlı: Ülkücüler Bahçeli'yi Vatandaşlar Devleti
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ülkücüler Bahçeli'yi, vatandaşlar Devlet'i Baba olarak görür.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı: Ülkücüler Bahçeli'yi Vatandaşlar Devleti

18 Haziran 2023 tarihinde kutlanacak olan Babalar Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarının Baba olarak gördüğü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Şehit Babalarının; ülkemizin, milletimizin değerleriyle barışık tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

 

Babalar Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Tıpkı anne gibi baba da, toplumun temel yapısını oluşturan ailenin sığınılacak sağlam limanı, yıkılmaz kalesi, kol ve kanat gereni, koruyup, kollayan sağlam kalkanı, güven veren adresi, fedakârlığın somut ifadesi ve temel direğidir. Kâinatın Yaratıcısı Yüce Allah’ın Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de İsrâ Suresi 23. Ayetinde, anne ve babalara güzel davranılmasını, ‘Onlara öf bile’ denilmemesini emir buyurmuştur. Bir aile için annelik kurumu ve önemi ne ise, babalık da öylesine kutsaldır. Annemizi, babamızı sevelim, sayalım, saygıda kusur etmeyelim.'' dedi.

 

DEVLETİMİZ DE BABA HÜKMÜNDEDİR

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Milliyetçi Ülkücü Hareket mensupları tarafından, Devletin ise tüm vatandaşlar tarafından Baba olarak görüldüğüne dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Bu vesileyle ifade etmek gerekir ki medarıiftiharımız liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi de, Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in milyonlarca mensubu için sadece ‘Genel Başkan’ değil, aynı zamanda ‘Baba’dır. Vatandaşımız hastalanınca bakan, düşünce elinden tutan, en zor gününde yanında olan devletimiz de yine milletimizin gönlünde ve dilinde ‘Baba’ hükmündedir. Bu duygu ve düşüncelerle; gecesinde, gündüzünde, kederinde, sevincinde sadece Türk Milleti olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin, aziz şehitlerimizin acısını yüreğinde taşıyan fedakâr babalarımızın, ‘Bu vatan, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen tüm babaların Babalar Gününü kutluyor, ‘Ne öksüz, ne de yetim kalsın milletimiz, sonsuza dek var olsun devletimiz’ diyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, Yusuf Kanlı, Ülkücüler, Devlet Bahçeli, Babalar Günü, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı